sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Uusia alkuja

Pohdin kauan aikaa, pitäisikö minun tehdä erillinen blogi ihan harrastustani varten. Kauan aikaa myös olin sitä mieltä, että mitä turhia. Mutta nyt se aika on vihdoin tullut. Tervetuloa seuraamaan monstereitani, värkkäyksiäni, kokoelmiani ja obsessioitani.


Tässä aluksi pari kuvaa ihan ihka ensimmäisestä kustomistani muutamien kuukausien takaa, Sisters pack Clawdeenista, josta ei tullut mitenkään ihmeellinen, mutta ensi yrittämäksi (ja hammastikuilla maalatuksi) ihan kelpo. Tällä nukella oli silmä vinkkelissä kun sain sen, ja lopulta tuo vika häiritsi minua niin paljon, että päätin maalata simmut uusiksi. Huulet jätin koskemattomiksi.Päädyin melko rajuun meikkiin violetteine kulmakarvoineen. Tämä susityttö sai myös hamosen, jonka ompelin Ghouls Rule Clawdeenin kiksukarvoista, sekä Scaris Clawdeenin mekon, ja vielä violetit kynnet. Mietinnän alla on, teenkö silmät vielä jossain vaiheessa uusiksi, ja jatkanko kustomia mitenkään muulla tavoin. Hiukset? Huulet?

Tämän tehtyäni ja vahingosta viisastuneena kävin ostamassa kunnollisen pikkupensselin ja pastelliliidut. Siitä lisää ensi kerralla.


-Miss Chaos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi