torstai 20. helmikuuta 2014

Muutos suunnitelmiin

Se huuto.netistä sopuhintaan haalimani naku (Die-ner) Draculaura, josta kerroin, osoittautui Kiinassa valmistetuksi, ja niin uskomattoman silkkitukkaiseksi sekä tietenkin täysin liimattomaksi, etten mitenkään raaski leikata sen ihanaa kuontaloa ja rerootata sitä! Mutta ei hätää, minulta löytyi ennestään eräs liimaongelmainen tapaus, joka saakin sitten kunnian olla ensimmäinen roottausyritykseni. Dollyhairilta tulikin tänään sähköpostia, että paketti on lähetetty.

Ghouls Rule Draculauran kasvotkin menevät kokonaan uusiksi sitten.
No hups sivuttain, en jaksa enää kääntää ja ladata uudestaan. Nyt tämä Dracuparka saa hävetä kaljua päätään Bratz-peruukin alla siihen asti, kunnes Dollyhairin paketti saapuu.


 Lähden viikonlopuksi sukuloimaan, ja otan sinne mukaani uusimman nukkeni, jonka hankin juuri!Ajattelin, että siellä saattaa olla hyviä uusia kuvauspaikkoja. Tai sitten ei. Otan mukaan Catille kaverinkin, jotta saan mielenkiintoisempia kuvia. Tai sitten en.

Minun ei pitänyt hankkia tätä nukkea, mutta kun näin sen kaupassa, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. En koskaan nähnyt missään Scaris Catrinea, enkä edes himoinnut sitä, joten unohdin koko jutun. Sitten kuitenkin jokin aika sitten ostin erään nuken mukana myös Scaris Catin asun, melkein kuin odottamaan tätä nukkea, vaikken vielä tiennyt, että uusi versio on tulossa. Pidän tästä paljon enemmän kuin Scaris-versiosta, tyylikkäämpi ja sievempi. Oi ja tuo arkunmuotoinen rasia joka sisältää sen värikynät, ihQ!

Harrastatteko te heräteostoksia nukkehyllyllä?


-Miss Chaos

5 kommenttia:

 1. Ehdottomasti harrastan. Minulle on melko usein käynyt niin, etten ole alunperin ollut jostain nukesta kiinnostunut yhtään ja sitten kun se siellä kaupan hyllyllä möllöttää siitä tuleekin yhtäkkiä täysin vastustamaton <3

  VastaaPoista
 2. Odotan innolla mitä saat aikaan! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain herkkää ja hempeää ja suloista on suunnitelmissani... Saapa nähdä!

   Poista

Kerro ajatuksesi