keskiviikko 10. syyskuuta 2014

He's mine

Nonniin! Olen saanut hyppysiini sen kaikkien aikojen unelmanukkeni, eli tietysti kyseessä on Clawd! Ostin poitsun Monsta High Nuket -blogin kirppikseltä. Välittömästi kun Clawdin siellä näin, olin haukkana lähettämässä sähköpostia Mummylle, toivoen, ettei kukaan ehtinyt ennen minua.

Tämä on siis se 4-pack Clawd, mutta sain sen mukana Music Festival Clawdin topin ja aurinkolasit, vain sortsit ja kengät olivat nuken alkuperäiset. Clawdia vei aurinkolasit, ja Clawd sai nyt pöksyt ja saappaat, jotka olen ostanut sitä varten jo aikoja sitten. Ovathan nuo housut vähän isot kyllä, pienennän niitä, jahka löydän ompeluvälineeni...


DSCN1536

DSCN1516

DSCN1523

DSCN1528

DSCN1533

DSCN1543

En ole vielä osannut päättää, teenkö tuolle tukalle jotain, vai jätänkö noin.

DSCN1549

Vau, siinä se nyt sitten on! Ikioma Clawd <3


Seuraavaksi harvinaista kuvamateriaalia susisuvun sukujuhlista. Harvinaista siinä mielessä, että on kovan työn ja tuskan takana saada näinkin monta susilasta olemaan hiljaa paikoillaan. Osa näistä on serkuksia, osa sisaruksia, kuka noita nyt muistaa mikä mikäkin, varsinkin kun ovat niin kovin samannäköisiä... Serkkuja on tietenkin olemassa vielä paljon enemmänkin, mutta loput eivät saapuneet juhliin tai jaksaneet poseerata kuvassa, epäilisin. Vanhemmat serkut eivät viitsi enää hengata nuorempien kanssa, ja nämä teini-ikäiset taas eivät suvaitse heitä nuorempien seuraa, kyllähän te tiedätte.


DSCN1561


13 sudenpenikkaa, pahan onnen luku.


Joko kaikki varmasti tietävät, että ihmissudet ovat obsessioni?

-Miss Chaos8 kommenttia:

 1. Vauuh! Onnea paljon! Ompa sulla jo muuten paljon ihmissuisia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ En ymmärrä, missä välissä niitä noin monta on kertynyt...

   Poista
 2. Oi mikä kokoelma! Ja hienoa että kauan kaivattu Clawd liittyi mukaan siihen. : >

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään yritän välttää Clawdeenien ostamista väenpaljouden ehkäisemiseksi, onneksi vähään aikaan ei olekaan tullut mitään superupeaa :D Jospa isosisko ja isoveli nyt pitäisivät vähän silmällä tätä pentulaumaa.

   Poista

Kerro ajatuksesi