perjantai 5. joulukuuta 2014

Ice ice baby

Kuvasin pikkuisen kolmea Abbeytani, koska Soora näyttää niin hassulta kustomoimattomien siskojensa seurassa. Mitenhän voisin kustomoida Home Ick Abbeyn?


Abbey1

Basicin niskassa on jotain häikkää ollut jo ostaessa, pää näyttäisi olevan jotenkin huonosti paikoillaan, eikä se pysty katsomaan tuon alemmas. Kovin ylpeästi on leuka pystyssä kyllä.

Täytyisi kai popsauttaa kuuppa irti ja tiirailla, onko kyseessä kenties järkyttävä liimakökkötapaus, vai mikä siellä kinnaa. Tukka ainakin vaatisi taas lisää talkkia.

Abbey2

Abbey3

Abbey4Tykkään kovasti Abbeyn jylhän majesteetillisista kasvoista. Näitä voisi kustomoida montakin, jos vain joku ostaisi niitä sitten poiskin, ettei tarvitsisi hukkua nukkeihin. En vain ole tarpeeksi innokas kustomoija, että alkaisin oikeasti harjoittelemaan niin ahkerasti, jotta voisin lopulta tulla sen verran hyväksi, että ihmisiä kiinnostaisi ostaa.

Olen muuten aina pitänyt basic Abbeyn kengistä ihan erityisen paljon, vaikka monet haukkuvat tylsiksi. En oikein ole edes varma, mikä niissä niin viehättää.Kertokaa, hyvät lukijat, mitkä ovat teidän lempikenkäparinne kaikista monsterikengistä?

Minun lempparini taitavat olla New Scaremester Jinafiren kengät, noiden Abbeyn vuorikiipeilytöppösten ohella.
-Miss Chaos


6 kommenttia:

 1. Soora on kaunis! Mun lempikengät on harmaan Scarily Ever After Dracun kengät. Vaikken omista kyseistä Dracua. Tai sitten Scaris Frankien. Vaikken omista sitäkään:3
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soora derppailee ja tuijottaa katse tyhjänä kohti kaukaisuutta. Mutta näyttää silti sievältä :D

   Scaris Frankien kengät ovat kyllä eeppiset! En itsekään omista noista nukeista kumpaakaan.

   Poista
 2. Nyt heitit kyllä hankalan kysymyksen! Jos pitäisi olla hienot sillä tavalla, että tahtoisin samaiset kengät itselleni niin Scaris Clawdeen, mutta jos puhutaan vain monstereille sopivista kengistä joissa on ihania yksityiskohtia ja värejä, sitten Basic Venus tai Scarily Ever After Clawdeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Basis Venuksen kengistä pidän minäkin! Ottaisin itsellenikin ^^

   Poista
 3. Mun ehdottomat lempparit on CAM-ihmissuden kengät (himoitsen vaan niitä itselleni ihmisten koossa<3 ).
  Samoin just Agitén mainitsemat Scaris Clawdeenin kengät viehättävät hyvinkin paljon. Clawdeenilla on muutenkin ihania kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkäisin muuten CAM-ihmissuden kengistä (koska niissä on kuunsirppi ja jännä muotoilu), mutta muistuttavat liikaa cowboy-saappaita mielestäni. Tulee länkkärimielikuvia :D

   Clawdeen on lempihahmoni, mutta mielestäni Draculauralla on eniten hienoja kenkiä.

   Poista

Kerro ajatuksesi