sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Daughter of the Forest

Nyt harvinaisempaa kuvamateriaalia BJD-nukestani Terhenistä. Otin nämä kuvat jo joskus marraskuussa muistaakseni, mutta unohdin ne saman tien. Terhen on nähty blogissa kerran ennenkin yhden kuvan verran. Yleensä se vain istuskelee kirjahyllyni päällä yksikseen, mutta kun tuli silloin eräänä yönä vaihdettua sille päälle tuo kamuni vuosia sitten tekemä hiippahuppuinen neulemekko, niin halusin samalla ottaa muutaman kuvan. Pimeitä ja rakeisia tuli, mutta tässäpä ovat.


Terhen1

Terhen2

Terhen3
*vilkuti*

Terhen4

Terhen5

Terhen6

Terhen8

Terhen9

Terhen10


Moni lukijoistani ei varmaankaan harrasta BJD-nukkeja, tai ehkä edes tiedä niistä. Minusta tuntuu, että Pullipit ovat nukkeharrastajien keskuudessa paljon suositumpia, eikä ihme, ovathan ne huomattavasti halvempia, mutta samaan tyyliin kustomoitavia. Minua vain ei viehätä Pullippien jäätävän kokoinen pää vartaloon nähden.


Terhen on Resinsoul-nimiseltä nukkefirmalta, ostin sen uutena muistaakseni 2009. Se on MSD-kokoa, eli sellainen 45-senttinen suurin piirtein. Valkoisella hartsilla on tapana kellastua vuosien saatossa, erityisesti jos se saa auringonvaloa, joten Terhen ei enää ole ihan niin vitivalkoinen kuin uutena, mutta kellastumista on kyllä aika vaikea havaita. Kasvot sille olen maalannut itse aikoja sitten, melko kökösti, se kun oli ensimmäisiä kasvonmaalauskokeilujani. Kullanväriset silmien ylärajaukset kyllä hohtavat ihan sievästi kuvissa. Terhenillä on haltiakorvat ja maailman pehmoisin, pörröisin sammalenvihreä mohairtukka.

Hahmona Terhen on jonkinlainen hupsu pikku metsänhenki, siksi se kulkee aina avojaloin.
Kiinnostaisiko teitä nähdä toistekin kuvia Terhenistä? Kenties toisestakin BJD-nukestani, jahka saan sen suurin piirtein edustuskuntoon?
-Miss Chaos


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi