keskiviikko 14. lokakuuta 2015

So emojinal

Oho, ostin pitkästä aikaa uuden nuken! Sain nyt vihdoin tällaisen uuden Bratzin ihmeteltäväksi, kun olivat Tokmannilla halvennuksessa.

Selfie Snaps Cloe oli tietenkin ilmiselvä valinta, koska vaaleanpunainen tukka iih. Se tukkahan tässä nukessa aluksi pistää silmään, mutta kun olen tässä ajan mittaan nähnyt siitä useissa paikoissa kuvia, aloin pitämään myös erityisesti sen hameesta, kengistä ja silmälaseista. Tykkään aina silmälasipäisistä nukeista, kenties siksi, kun itsellänikin on lasit. Ne ovat aina nukeilla niin söpöt.

Cloe tasapainoilee todella köykäisesti, huomasin sen heti ensimmäisenä kuvia ottaessa. Vanhat Bratzit seisovat tukevasti kun ne vain laskee alas, tätä piti asetella ja venkslata jatkuvasti, ja silti kaatuili. Syynä on jättisuuri pää ja kummallisen painava tukka.

En ymmärrä yhtään, miksi näiden ylävartaloa ja jalkoja on kavennettu huomattavasti. Se tekee nukesta vieläkin epävakaamman seisojan, ja aivan kuin ne eivät olisi ennestäänkin olleet ihan tarpeeksi hinteliä. Lisäksi Cloe ei oikein voi käyttää vanhojen Bratzien toppeja, ne ovat aivan liian löysiä. Kenties Monstereiden topit kävisivät. Plussaa sentään nivellyksistä polvissa.


Ottaisin tällaiset siivekkäät kengät itsellenikin!


Pidän näistä uusista, lapsekkaammista kasvoista kovasti. Silmät ovat suuret ja viattomat, meikkiä ei ole hirveästi, ja Cloelle lisätyt pisamat ovat kovin suloiset. Vähän eri malliset kulmakarvat olisivat mielestäni sopineet paremmin. Tukka on todella paksun ja kuten sanottua painavan tuntoinen, mukavaa materiaalia mielestäni. Ei ihan super silkkinen, mutta ei mikään karhea. Tätä on mukava harjailla ja hypistellä, se rentouttaa.


Käsien asento on pysyvästi tönkkö, eikä niitä oikein saa mitenkään luonnollisesti. Kyynärpäät kaipaavat nivellystä, ja olkapäidenkin nivellystä voisi vähän parantaa. Kämmenet ja sormet ovat kylläkin sievemmät kuin vanhat versiot, hieman ilmeikkäämmät ja suuremmat. Toisaalta, tuollaiset tönköt käsivarret niillä on aina ollut, eikä se minua lapsena leikkiessä haitannut.


Näillä uusilla taitaakin tulla mukana vain muovisia laukkuja. Äh. Tylsin asia Monstereissakin on juuri muoviset laukut, ja olen aina tykännyt vanhojen Bratzien kangaslaukuista. Tämä kirjekuorilaukku on ehkä hölmöyden huippu, kun ei sitä voi edes pidellä ilman kuminauhan apua.


Noista kaulakoruista en niin välitä, kun eivät mielestäni mätsää asuunkaan, mutta korvikset ja rannekoru olivat söpöt ja pääsivät nuken päälle. Huuliharja on vanhoja tähtiharjoja vieläkin hyödyttömämpi, enkä edes kuvitellut moisen voivan olla mahdollista. Minusta vaihdettavat puhelimen kuoret ovat loisto keksintö, vaan eikö tuon possun pitänyt olla vaaleanpunainen? Piti googlailla, ja hoksasin, että näistä pikku tarvikkeista on olemassa monia värivariaatioita. Minun rusettikuoreni on valkoinen, näin sellaisen mintunvihreänä. Samoin ainakin rusettikorun keltainen ketju löytyy myös mintunvihreänä. Ja toki possukuori vaaleanpunaisena.Vertailun vuoksi Cloen huulikiilto, vanha Barbien huulipuna, ja erään lapsuuteni Bratzin huulikiilto. Pikkuruisia ovat, minusta tuo uusi suurempi purtilo on hauska, onhan näillä pallopäillä suuret huuletkin.Pipo on oikein suloinen, mutta ihan jättimäinen kyllä sekin, ja vähän omituisen muotoinen.
Minun on ollut tarkoitus ottaa vaikka mitä vertailukuvia, mutta koko ajan on ollut liian hämärää, joten tässäpä nämä sitten olivat.


Kaikenkaikkiaan uutukaiset Bratzit miellyttävät minua pikku vioistaan huolimatta, ja voisin kuvitella ostavani joskus toisenkin, jos tulee jokin hauska teema. Jonkun niistä fashion packeista ainakin voisin haluta...
-Miss Chaos

2 kommenttia:

  1. Tämä Cloe on niin ihana, oman kokoelmankin helmiä. Nuo pinkit hiukset tekevät juuri tästä nukesta erityisen, jostain syystä tälläisiä pastellisävyjä ei kauheasti näe nukeilla, joten Cloe erottuu edukseen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juutupessa videon kun joku oli kustomoinut tämän Cloen ja vaihtanut sille EAH kropan! Se näytti niin kauniilta, että mieleni tekisi itsekin vaihtaa, mutta en vain pysty, koska sitten se ei voisi käyttää noita ihania kenkiä :D Minusta on mahtavaa, miten Bratzien suunnittelijat pysyvät ajan hermolla. Pastellitukat ja selfie stickit, mitähän kaikkea ne vielä keksivät

      Poista

Kerro ajatuksesi