perjantai 8. huhtikuuta 2016

Venielan kevät

Vielä eivät olekaan elektroniikkaongelmat ohi! Ostin uuden tietokoneen toki jee, mutta sitten kosahti näyttö... Ei ollut mikään vanha näyttö, mutta sepä vain kyllästyi elämään ja kuoli. Nyt kun makselen konetta osissa pois ja säästän vielä reissailujakin varten, ei oikein olisi varaa ostaa upouutta näyttöä. Toivon, että joku toimiva kapistus sattuu eteen jossain pian.

Mutta nyt kirjoitan taas postausta äitin tykönä hänen läppärillään. Toin kameran ja piuhan tänne, jotta voin jakaa nämä kuvat ihanasta BJD-nukestani, joka on nyt viimein saanut uuden nimenkin: Veniela!

Nukke on lähestulkoon valmis. Vielä en ole ripsiä sille liimannut, koska naama menee kokonaan uusiksi heti kun viitsin. Kuvia tuli aika paljon, ja tällä pienellä läppärin näytöllä on vaikea nähdä, ovatko ne tarkentuneita oikein, mutta tässä muutamia:

Askartelin sille kukkapannan ja löysinpä kirpparilta eurolla villasukatkin, vain ihan vähän liian isot.

Blogger päätti näköjään laittaa kuvat nyt tämmöiseen järjestykseen. Käyhän se. Yritin lopuksi ottaa myös kuvia suorassa auringonvalossa, mutta niissä näkyy liian tarkasti jokainen faceupin kämmi...

Vaan silmät ainakin kimaltavat kauniisti.

Näiden kuvien ottamisen jälkeen Veniela on saanut uuden hameen ja siihen sopivan rusetin, sekä pienen choker-kaulapannan. Jossain vaiheessa ajattelin tilata sille jostain jotkin somat legginssit ja topin, ja kenties uudet kengätkin.


Olen nyt onnellinen nukestani. Kannatti lähteä muuttamaan se erilaiseksi!-Miss Chaos
2 kommenttia:

  1. Hän on niin söpö. Kauniin nimenkin sai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä sen nimen kanssa piti aika kauan tapella, mutta mielestäni hyvän lopulta keksin :D

      Poista

Kerro ajatuksesi