maanantai 13. kesäkuuta 2016

Miitissä vol 2

Olin toukokuun lopussa taasen nukkemiitissä. Tällä kertaa meillä oli piknik, kun sääkin suosi. Otin nyt mukaan myös poikanukkeni, koska se näyttää kivalta mintunvihreässä peruukissa ja haaleissa silmissä, ja mustassa naamiossa jonka ostin Saksasta. Vaikka minulla ei olekaan sille muita housuja kuin bokserit...


Naamioni sopi hyvin myös tälle nukelle.

Venielan silmät ovat vähän turhan tuijottavat. Pienempi iiris ja suurempi pupilli voisivat auttaa. Ja jos saisin joskus vihdoin tehtyä sille sen uuden naamankin yhyy.Hups, tuuli kaatoi!

Minun on ollut jo kauan tarkoitus myydä tuo poika pois, mutta en ole saanut aikaiseksi. Poikanuket vain eivät taida olla minun juttuni. Se hahmo jota sille aikoinaan suunnittelin ei sovi sille, hylkäsin jo muutenkin sen koko tarinan mihin ne alkuperäiset hahmoni kuuluivat, joten nyt koko nukelle ei ole käyttöä. Saisinpa joskus myytyä sen. Jaksaisinpa laittaa sen jonnekin myyntiin.


On mukavaa, kun täällä meilläpäinkin on nykyään monta nukkeilijaa, ja pääsee miitteihin. En ymmärrä, miksi BJD-innostukseni laantui niin pitkäksi aikaa, mutta olen hyvin tyytyväinen, että se lopulta palasi.-Miss ChaosEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi