maanantai 22. elokuuta 2016

Esmeralda mustikassa

Äiti pyysi minua mukaan mustikkaan muutama päivä sitten. Otin mukaan vain ihan pienen ämpärin, ettei tarvitse stressata, ja päätin vielä tuoda nukenkin, siltä varalta ettei kiinnosta poimia tai mustikoita on huonosti. Tuumasin, etten ole ottanut yhtään kuvia Barbinukeistani blogia varten koskaan, joten päädyin ottamaan Esmeraldan. Se on todella kaunis nukke, ja nivellettykin. Sain sitten kuitenkin ämpärin täyteen mustikoita, sekä vielä kuviakin, joten reissu oli ihan onnistunut.


Tälle nukelle kuuluisi kai jokin kruunun tapainen? Korvakoru kumminkin on tallella. Ette taatusti arvaa, mistä Esmeraldan löysin. Pari vuotta sitten taidekoulussa maalausluokkaan oli tuotu useita jätesäkillisiä vanhoja vaatteita ja kankaita, ne olivat kuulemma jostain hylätyistä taloista koululle lahjoitettuja jäänteitä tms? Käytimme kankaita ja vaateriepuja värien ja tekstuurien aikaansaamiseksi asetelmissa, jotta olisi mielenkiintoista maalata. Jätesäkeistä löytyi myös jotain vanhoja kalsareita ja rintaliivejä, likaisia pehmoleluja ja sensellaista ällöä roinaa. Sekä yksi kaunis, upea Esmeralda. Sain ottaa sen itselleni.


Tuuletuksen ja pesun jälkeen nukke on melkein kuin uusi. Ja siinä oli tämän Esmeraldan jännittävä tarina.


Tukka on aika hyvässä kunnossa, mekossakaan ei paljon käytön jälkiä näy. Takapuolella nauhassa roikkuu yhä se kilisevä kulkunenkin.


Ihanat turkoosit silmät.Seuraavassa kuvassa voi erottaa jotain punaista taustalla puun takaa. Se on äiti mustikoita poimimassa, punainen takki paistaa.Oranssi mekko on ihanan muhkea ja kirkas ja aika syksyinenkin.Ajatelkaa jos mustikat olisivat ihmisille näin isoja, kämmenen kokoisia.Tulihan sitä saalista!

Metsäreissun jälkeen paistettiin lättyjä ja syötiin ne jäätelön ja mustikoiden kanssa.


Kun olin lapsi, vanhemmat kutsuivat minua joskus Esmeraldaksi tai Esmeksi. Notre Damen kellonsoittaja oli myös muistaakseni elämäni ensimmäinen elokuva, jonka kävin katsomassa elokuvateatterissa vuonna 1996, ollessani viisivuotias. Siksi olo on kovin nostalginen tätä nukkea ihastellessa.

-Miss Chaos2 kommenttia:

  1. mulla oli toi sama nivelletty esmeralda pienenä, sen pukuna kuuluisi olla se elokuvastakin tuttu valko-violetti mekko. Mun siskolla oli taas sellainen tanssiva esmeralda, jolla ei ollut niveliä koska sitä pyöritettiin tamburiinin avulla :D sillä oli tuo oranssi mekko. eli tää esme on vaihtanut mekkoa jonkun toisen kanssa :D mutta hieno on silti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlailinkin aiemmin kuvia Esmerlda-nukeista ja mietin, että oranssimekkoinen näyttää olleen jonkinlainen "gimmick"-nukke, joka pyöri ja tanssi. Sitten kuitenkin näytti, että noita nukkeja oli monia erilaisia, niin en ollut varma, että ehkä joskus onkin myyty nivellettyä oranssimekkoista. Muistan kyllä, että lapsuuden ystävällä oli juurikin nivelletty Esmeralda, jolla tuli mukana kaksi mekkoa, valkoinen ja valkovioletti. Jospa tämä on sitten vaihtanut vaatteita joskus aikoinaan. Onneksi sain nivelletyn, tykkään!

      Poista

Kerro ajatuksesi