perjantai 24. maaliskuuta 2017

Livin' in a Bratz world

Otin taannoin kuvia Tokyo A Go Go -nukeistani. Ostin Jaden kirpparilta ja olin niin onnellinen, että minulla on nyt peräti kaksi Bratzia samasta linjasta, vaikka Yasminella ei tullutkaan mukana läheskään kaikki omat tavaransa ja vaatteensa. Tämä on todella uniikki ja mielenkiintoinen vanha Bratz-linja, keräilijöiden himoitsema.

Näistä kuvista tuli vähän omituisia, kun halusin välttämättä leikitellä valolla ja varjoilla keittiössä.Luulin aluksi Yasminen punaista villapaitaa jonkun käsinkutomaksi, kun näin sen huuto.netin myyntikuvassa, mutta googlen kuvahaulla selvisi, että se onkin Yasminen ihan oma, kuuluu vaihtoasuun. Minulta jäi puuttumaan siis vaihtoasun pipo (tai siltä tuo näyttää?), hame, säärystimet ja kengät, ja ykkösasun paita ja huivi, sekä tietysti kaikki muut tarvikkeet mitä tässä kuvassa näkyy.


Jadella tuli mukana suurin osa vaatteista, puuttumaan jäi vihreät kengät ja pilkullinen hame. Sillä tuli mukana myös laukku, matkalaukku ja robottikissa. Minun Jadellani on kädessä kaksi rannekorua, jotka eivät oikeasti kai sille kuulu.

Näillä nukeilla on erikoiset hiukset, jänniä raitoja ja pikkuruisen pieniä lettejä.

Matkalaukku on hieman reissussa rähjääntynyt, mutta onpahan Mount Fuji -tarra.


Olisi edes voinut putsata tuon naaman ennen kuvien ottoa... No, aina ei järki leikkaa.Pitäisikin tässä stailata näiden hiukset alkuperäiseen kuntoonsa. Ottaisinpa mieluusti muutkin Tokyo A Go-Go -tyypit kokoelmaani. Erityisesti ne kimono-pukuiset spesiaaliversiot olisivat unelmien täyttymys <3


-Miss ChaosEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi