keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Dance Class Lagoonan muokkaus

Eilen illalla sain tehtyä DC Lagoonan pikkumuokkaukset. Edellisestä postauksesta näkee, millainen sen meikki oli alun perin, tässä näette jälkeen-kuvat.


DSCN9514

Kulmakarvoja en edes poistanut, maalasin vain vaaleansinisellä violetin päälle. Ne kyllä jäivät melko vaaleiksi, ehkä liiankin huomaamattomat normaalissa valossa. Silmiin tuli kahta eri sävyistä turkoosia. Pölytin huulet ja ajattelin ensin jättää ne noin vaaleiksi, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin.

DSCN9536

Tummensin niitä hieman puukynällä ja lisäsin tekstuuria.

DSCN9532

Vertaus Scarisiin. Nyt ne näyttävät enemmän siskoksilta kuin identtisiltä kaksosilta.

DSCN9559

Päällyslakka, vaatteiden vaihto ja valmista tuli! Sepäs oli helppo muokkaustoimenpide. Minulla ei ole glossylakkaa, jota voisi huuliin ja silmiin vielä lisätä, mutta ehkäpä hankin senkin kohtapuoliin.

Pitäisiköhän tälle tytölle keksiä vielä nimi?

DSCN9572

Sisko sai väliaikaisen asun siihen asti, että aloitan sen vähän työläämmän kustomin. Saa nähdä sitten, kuinka monimutkainen ja hankala siitä on tulossa, en ole vielä aivan varma. En ole edes väkertänyt Sooralle (Abbey kustomini) sitä omaa asuansa vielä... Sitä paitsi tarkoituksenani oli kustomoida Ghouls Rule Draculaura seuraavaksi, ei suinkaan Lagoonakaksikkoa. Tuskinpa sillä kuitenkaan mikään kiire on, paras kai kustomoida sitä mukaa kun inspiraatio iskee.

Minun pitäisi myydä pois pari nukkea, näillä näkymin ainakin Ghouls Rule Frankie ja Basic Operetta. Kysyä saa, jos tahtoo itselleen, muussa tapauksessa laitan ne kai huuto.nettiin heti kun viitsin. Frankie varmaankin lähtisi nakuna ja Operetta kaikkien vaatteidensa ja tavaroidensa kanssa. Luulisin. Jotain muitakin saattaa lähteä myyntiin, kerron sitten.


-Miss Chaos

6 kommenttia:

 1. Onnistunut customi mielestäni! :) Lagoonasi ovat kauniita ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Jospa saisi aloitettua tuon toisenki kustomoinnin tänään.

   Poista
 2. Ah, ihana customi tuli tästä neitokaisesta !!! :3
  Dance class Lagoona on ihana nukke, harmittaa vähän että omalleni tuli liima ongelma ... ;______;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin ^^ Piti heti tarkistaa onko minun DC:lläni liimaa! oAo Ei tuntunut onneksi, sääli että sinun nukellasi oli :/

   Poista
 3. Haastoin teidät, neiti Kaaos (:

  http://dollrevolutions.blogspot.fi/2013/11/banaanihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huu! Kiitos, teenpä tuon varmaan... kun muistan (muistiini ei kannata luottaa)!

   Poista

Kerro ajatuksesi