keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

I wish....

No nyt jokunen kuva siitä uutukaisesta, yksi haavenukeistani, 13 Wishes Howleen! En koskaan nähnyt sitä kaupoissa jostain syystä. Sittarissa olisi ehkä ollut (?), mutta asun tismalleen toisella puolen kaupunkia, ja ostan suurimman osan nukeistani Prismasta. Täällä tuppukylässä ei mitään lelukauppoja sitten olekaan. Onneksi olen kuitenkin tähän asti melkein kaiken ikinä haluamani löytänyt joko sieltä Prismasta tai sitten kuin ihmeen kaupalla Huuto.netistä, kuten tämä.

Olin viikonloppuna sukuloimassa taas kerran, enkä voinut vastustaa kun tajusin, että niiden omenapuu tietysti kukkii taas, kuten joka vuosi tähän aikaan, yllätys.


DSCN9893

Halusin ottaa kuvia kun Howleen istuu puussa, mutta se oli niin korkealla etten nähnyt mitä tein, kuvat tärähtivät, eikä siellä rungon lähellä mitään kukkiakaan ole!

DSCN9897

Kiipesin sitten sellaiselle viettävälle maavallille ottamaan kuvia Howleen toisessa kädessä. Olisittepa nähnyt ilmeeni kun kaaduin ja lensin sieltä takamukselleni, samalla kun tyrskähdin nauramaan. Mutta nukke ja kamera ja valkoinen mekkoni ovat kunnossa! Mitä nyt itselläni käsivarressa muutama naarmu.

DSCN9899

DSCN9902
*NUUUUH*

DSCN9917

Uuden Howleenin myötä olen tehnyt päätöksen: Dance Class menee kustomointiin, reroot ja kaikki, vaikka pidänkin tuosta kikkaratukasta. Tiedän jo, millaisen tukan sille laitan.

DSCN9920

DSCN9923

DSCN9930Entäpä jos ne olisivat tehneet nuken siitäkin, miltä Howleen näytti 13 Wishes -elokuvan lopussa juhlakamppeissaan? Sain muuten juuri vähän aikaa sitten viimein katsottua tämän leffan, ja oikeastaan yllätyin positiivisesti, tykkäsin. Toisin kuin Frozenin kanssa, petyin...
-Miss Chaos


6 kommenttia:

 1. 13 Wishes Howleen on kyllä ihan sairaan upea! Jopa tuo pipo on onnistunut oikein hyvin, muista vaatteista nyt puhumattakaan :) Howleen on ihana.
  Kuulin muuten sellaista että aikovat tehdä MH elokuvan jossa oikeat ihmiset näyttelevät hahmoja... Mitähän siitäkin tulee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten samaa mieltä, mutta verkkohanska oli pieni pettymys, luulin sitä jotenkin hienommaksi kuvien perusteella. Se olikin vain sellainen lörpäke. Tai en tiedä onko se minun versiollani jotenki omituinen? :/

   Muuten kyllä olen hyvin tyytyväinen nukkeen, nimenomaan pipokin oli yllättäen oikein hyvin tehty. Arvostan myös rohkeaa värien yhdistelyä.

   Joo luin saman huhun, siitä voi tulla joko ihan kamala tai tosi cool, riippuu toteutuksesta :D

   Poista
 2. Uijui, tuo nukke on kyllä hieno! : D
  Ja kukaan ei voi väittää laiskaksi kuvaajaksi, kun näit noin paljon vaivaa kuvien kanssa! Ihania kuvia, tykkään noista kukka otoksista! <3

  VastaaPoista
 3. Wauu, upeita kuvia! ;) Pidin kovasti! <3
  Oot hyvä kuvaamaan :)

  13 wishes on kyllä hyvä leffa. Ehkäpä lempparini MH leffoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omenapuu oli niin upea kuvattava, Howleenista puhumattakaan ^^

   Oli kyllä varmaan minunkin lempparini tähänastisista, muut eivät ole jääneet oikein mieleenkään juoneltaan. Hieman mitäänsanomattomia.

   Poista

Kerro ajatuksesi