keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tähti on syttynyt

Olen päivitellyt henkilökohtaista blogiani ahkerasti viime aikoina, mutta tämä on jäänyt vähän takavasemmalle. Olen ollut kovin väsynyt iltaisin koulun jälkeen, ja viikonloppunakin tuli vain laiskoteltua ja siivottua, enkä ole paljon nukkeja edes ajatellut. Kyllä tämä tästä kun totun taas ihmisten elämänmenoon.


Kuvailin eilen illalla Clawdiaa. Kuvittelin, että se voisi olla supersuosittu nuori näyttelijätär, mustalla matolla saapumassa uusimman hittielokuvansa ensi-iltaan salamavalojen välkkeessä.

Suurta iltaa varten Clawdia on vaihtanut silmälasinsa aurinkolaseihin vahvuuksilla, koska on lähes sokea ilman ja inhoaa piilolinssejä. Ja kyllähän neitokainen poseeraakin kuin suurikin tähti.


DSCN0469

DSCN0470

DSCN0471

DSCN0472

DSCN0475

DSCN0477

DSCN0478

DSCN0481

DSCN0482

DSCN0485

DSCN0490

DSCN0491

DSCN0493

DSCN0501

DSCN0503

DSCN0504

Noniin, eiköhän se kuvailu jo riitä!

DSCN0487

DSCN0488


Clawdian liimainen ja takkuuntuva tukka on saanut tuntuvan talkkipläjäyksen ja paljon harjausta, eikä olekaan enää niin kamala. Mutta taidan silti vaihtaa sen uuteen... jossain vaiheessa. Kuvissa tukka näyttää kovin lyhyeltä, mutta on oikeasti vain kerätty matalalle nutturantapaiselle niskaan.
Enää 10 päivää aikaa vastata tuohon kyselyyn mikä löytyy oikeasta palkista. Hop hop!
-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. Tykkään niin tuosta mekosta! : >
  Ja Clawdian hymystä~ Kuvissa on tosi julkkismainen ensi-ilta fiilis. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haunt the Casbah Clawdeenin mekko on kyllä varsin seksikäs ilman sitä laahusta. Ehkä liiankin :D

   Pitäähän se hymyillä oikein leveästi ensi-illassa, kun on palkkapussi taskussa ja ihmisten palvonta taattua! Olen aika tyytyväinen siihen, miten tuo tunnelma välittyy kuvista, vaikka otinkin ne iltasella hämärässä salaman kanssa nopeasti. Joskus onnistuu ja joskus taas ei...

   Poista
 2. Ompa hän niin säihkyvän upea! Vaatesetin aurinkolasit sopii todella hyvin hälle c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Clawdiasta koko ajan enemmän, aaah miksi nyt vasta tuli hymyilevä monsteri <3<3

   Kaipaisin monstereille enemmän silmälaseja, joudun kierrättämään Ghoulian laseja vähän väliä ties kellä, ja Clawdian lasitkin ovat naurettavan suuret kekkoset melkein kaikkien muiden naamassa. Silmälasilliset monsterit ovat niin ihania. Mutta onneksi on aurinkolaseja mistä valita, melkein yhtä ihania!

   Poista

Kerro ajatuksesi