sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tuli postia

Mainitsin taannoin sen Scaris Lagoonan, joka oli Lagoonoista ainoa, josta olin haaveillut. Sattui niin somasti, että sain sen ostettua ihan kotimaasta mielestäni kohtuuhintaan, eikä tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan.


DSCN9441

On se niin sievä!

DSCN9439

Mielestäni tyttömäisempi ja hempeämpi tyyli sopii Lagoonalle paremmin kuin sporttinen ja oudon epäsymmetrinen, mihin vähän niinkuin ollaan totuttu. Tykkään myös ihan pörrönä tästä mustekala-/tursas-/kraken-teemasta! Sen voivatkin nokkelimmat päätellä jo tämän blogin taustakuvasta. Tosin kampaus on vähän hassu.

DSCN9447

DSCN9450

DSCN9463

Pientä vertailua Dance Class -versioon.

DSCN9469

DSCN9459

Silmät ovat vähän eri näköiset. DC:llä metsäisempää vihreää ja oikeastaan koko näkimet ovat pikkuisen suuremmat. Kasvojen muodot näyttävät eriltä, mutta se johtuu vain kuvakulmasta. Kyllä muotti on tismalleen sama.

Aion todennäköisesti muokata molempia tyttöjä, mutta toista enemmän ja toista vain ihan pikkuisen. Yritän tässä päättää, kumpi pääsee/joutuu suuremman muutoksen kohteeksi. Suunnitelmia on. Oikeastaan pidän DC:n meikistä enemmän, joten voi olla, että Scaris saakin kokonaan uuden nassun. Näin ollen DC saisi Scarisin asun, kun tälle ommeltaisi ja kyhättäisi kokonaan uusi. Jotain sen suuntaista on tapahtumassa. En ole vielä aivan varma, katselen molempia ensin muutaman päivän ja muodostan lopullisen mielipiteen vasta sitten.

Mitä muut pitävät Scaris Lagoonasta? Tervetullutta vaihtelua vai koko hahmo pilalla?


-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. "Merta edemmäs kalaan" aivan mahtava sanonta tähän aiheeseen :DD
  Scaris Lagoona on erinätti, mutta ei jostain syystä saa minussa aikaan sitä "juttua" että tahtoisin nuken kotiuttaa. Odotan innolla molempia Lagoona customeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihmiset tajuavat hienon vitsini :D

   Itseäni tässä Lagoonassa ärsyttää lähinnä töhö kampaus, purin sen pois ja nyt mietin, mitä teen tuolle mustekalajutskalle. Laitoin sen väliaikaisesti tytölle nilkkakoruksi. Saatan aloittaa kustomoinnin tänään ^^

   Poista

Kerro ajatuksesi