sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sad little creature

No nyt vihdoin kuvia Scaris Lagoonasta, kun se on valmis! Se on jonkinlainen surumielinen pikku veden henki, toistaiseksi nimetön.

Ompelin sille päälle jotain hyvin yksinkertaista, alusmekon ja tyllihameen, molemmat saa päältä pois ja vaihdettua tarvittaessa, tai niitä voi pitää erikseen. Kaikki evät sekä kengät saivat turkoosia glitteriä. Pääsin vihdoin kokeilemaan myös glossylakkaa silmiin ja huuliin.


DSCN7515

DSCN7518

DSCN7526

DSCN7527

DSCN7528

DSCN7532

DSCN7536

DSCN7538

DSCN7539

Loput kuvat otin muutama päivä sitten päivänvalossa, silloin sillä ei ollut vielä vaatteita. Näistä näkee senkin, kun varjostin myös sen vartaloa vihreällä.

DSCN7380

DSCN7413

Ja bonuskuva.

DSCN7381


Kerrankin olen hyvin tyytyväinen kustomiin, pidän tästä neitokaisesta kovin. Tosin tahtoisin ommella sille vielä toisenlaisenkin mekon, mutta en ole varma, millaisen ja miten. Ompelu ei ole vahvimpia alueitani, mutta harjoitustahan minä juuri tarvitsen siis!

Päätin, että otusparka saa istua pöydälläni ja murehtia minun puolestani, minä en jaksaisi enää murehtia kaikesta mahdollisesta.-Miss Chaos

16 kommenttia:

 1. Wow, aivan upea Custom neiti tämänäin o u o <3
  Neidin silmät ovat upeat, rakastuin (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoittelin tuollaisten herkempien silmien tekoa nyt, enemmän kynillä kuin maaleilla, ja tykkään lopputuloksesta ^^

   Poista
 2. Todella ihana ^^ Miten sie oikein osaat? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Olen harjoitellut aikoinani barbeilla ja bratzeilla ja poneilla!

   Poista
 3. Aivan ihana kustomi! ^_____^ Olet todella taitava!

  Aloitin ensimmäisen nuken kustomoimisen ja se ei oikein minulta heti onnistunut. :D Jumahdin nimittäin jo ensimmäiseen vaiheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kovin paljon kehuja, kiitos! *punastuu*

   Ensimmäinen on hankalin, mutta harjoitusta vain lisää niin alkaa sujua! Kannattaa katella paljon tutoriaaleja juutupesta ja kuvia kustomeista, saa käsitystä siitä mitä kaikkea voi ja kannattaa tehdä ja kokeilla.

   Poista
 4. Aivan ihanat kasvot, todella hyvin onnistunut kustomointi! *_* Lisää tämmöisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin! Operetta-kustomista tulikin sitten ihan erilainen, laitan siitä kuvia heti kun keksin sille jostain asun ^^

   Poista
 5. Hyvin kaunis olento! Nuo silmät on tosi ihanat!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sai noiden silmien kanssa aika kauan säätääkin, ennen kuin olin tyytyväinen :D

   Poista
 6. Ihastuin neidin silmiin täysin, aivan ihanat ja onnistunut kustomi :)) !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kylläpä näitä kehuja satelee, olen ihan häkellyksissä o.o

   Poista
 7. Todella kaunis ja upea! Mistä olet tarvikkeesi ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarvikkeita olen haalinut sieltä täältä, osa maaleista on jopa vuosikausia vanhoja (vanhimmat 90-luvulta), mutta käyttökelpoisia. Pölyliidut ja pensselin ostin taidetarvikeliikkeestä, kynät Suomalaisesta Kirjakaupasta, ja suihkutettava mattalakka taitaa olla Fantasiapeleistä. Otsan timantit lienevät jotain kynsikoristeita. Mielikuvitusta tarvitaan, tarvikkeita kyllä löytyy vaikka mistä :D

   Poista

Kerro ajatuksesi