tiistai 8. huhtikuuta 2014

Wicked Witch

Olen palannut koulutuskokeilusta jo aikoja sitten, mutta en ole saanut postattua tänne mitään. Joskus vain käy niin. Toisaalta, en ole saanut kustomiprojektejanikaan eteenpäin, joten ei ole ollut hirveästi edes intoa postailla. On minulla silti jotain kerrottavaa.

Ostin huuto.netistä kokeeksi Bratzillaz-nuken, koska olen ihastellut niitä jo jonkin aikaa. Ne eivät vain ole tarpeeksi kauniita, että maksaisin täyden hinnan. Tämä on Victoria Antique, Back to Magic -sarjaa. Victoria on ilmeisesti kiinalainen käärmenoita. Tykästyin kovin noihin käärmesilmiin.


Unohdin omista kuvistani nuo säärystimet, huppis.

Victoria6

Tykkään tuosta kimaltelevasta viittamaisesta hihasta.

Victoria7

Hattu on aika soma, kampaus varmaan jakaa mielipiteitä. Mielestäni se on loistava!

Victoria8

Käärmekengät oikeastaan yllättävän hienot Bratzillaz-kengiksi.

Victoria5

Asu on kaksiosainen, haalari ja paita.

Victoria4

Vertaa MH-nukkeen ja tavallisen kokoiseen Bratziin. Victorialta puuttuu torson nivellys, joka Jadelta löytyy, se kyllä saisi olla, on mukava lisä. Kasvot ovat kuitenkin todella paljon paremmat ja kauniimmat.

Victoria3

Victorian toinen jalka on vähän vino, koska ne ovat polvesta alaspäin pehmeämpää muovia ja helposti painuvat väärään asentoon. Kädet vaikuttavat jotenkin ylipitkiltä. Toisaalta monstereiden torso on ylipitkä. Tai no, kaikki mittasuhteet ovat kyllä ihan mitä sattuu molemmilla.

Victoria1

Kokeilin eri asua.

Victoria2

Ja tatuointi. Rannekoru on ihan kökkö, ei pysy.

Kengät eivät oikein mene monsterijalkaan, jotkut Bratzillaz-kengistä menevät, mutta näissä käärmevarsi pistää vastaan. Howleenille ja Twylalle nämä kyllä sopivat melko hyvin. Kokeilin myös Howleenin kenkiä Victorialle, mutta vähän ahdistaa tuota räpyläjalkaa.

Victoria posettaa ihan hyvin, paremmin kuin tuo nivelletty pikkuBratzini. Se pystyy koskettamaan kasvojaan ja elehtimään melko sievästi ja luontevasti, vaan ei tietenkään yhtä kauniisti kuin monsterit ja pallopääprinsessat. Sormetkaan eivät ole läheskään yhtä elegantisti muotoillut.

En varmaankaan ole ostamassa toista tätä sarjaa, mutta Victoria on ihan hauska lisä kokoelmaani.


-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. Onpa suloinen! :3
  Ihmettelen tuota kampausta suuresti! :0 miten se nyt tuossa asennossa pysyy, ja pysyyköhän kauan?

  Liityin lukemaan blogias eilen, ja todella iloitsen että löysin blogis! Olet hirmu hyvä kustomoija ja kaikkee! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaus on tehty paksuista leteistä, ja vankka, pysyy kyllä. Ei ole talpattu mömmöillä jäykäksi. Voisin kuvitella, että lapsen leikeissä leteistä lähtisi hapsottamaan hiuksia joka suuntaan melko pian, niin kuin leikeissä oleville nukeille tuppaa käymään. Sitten pitäis vain avata ne, harjata ja tehdä uudet.

   Kiitos liittymisestä ja kauniista sanoista! ^^

   Poista
 2. Tuollahan on ihan kivat kasvot, vaikka mä en yleensä Bratzilloista välitäkään. Onhan meillä yksi, Vampelina ja sekin päätyi parturoinnin uhriksi lapsen käsissä, tosin ihan luvan kanssa :) Ja sen tukasta tuli hieno! Pitäis varmaan itsekin antautua 8-vuotiaan parturoitavaksi... jos tulisi ihan kauhea lopputulos, niin siiliksi vaan! :)
  Nauratti tuo "pallopääprinsessat", se on niin kuvaava nimitys EA-nukeille :D Tai ainakin oletan että tarkoitit niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se melkoinen lyttynaama sivustapäin katsottuna, mutta ihan sievä kuitenkin. Erityisesti silmät, hyvin toteutettu uusi idea.

   Olen leikannut itse oman tukkani muuten teini-ikäisestä asti, ihan päin hevonpyllyä aina, mutta komia on :D Eiköhän 8-vuotiaalta suju myös!

   Kyllä, Appleen ja kumppaneihinhan tuo nimitys viittasi x) Hyvin kuvaava, olen samaa mieltä!

   Poista

Kerro ajatuksesi