tiistai 6. toukokuuta 2014

Wantlist

En ole pitkiin aikoihin listannut ylös Monster High ja Ever After High -nukkeja, jotka ovat ostoslistallani, niitä ns. Pakko Saada! -nukkeja. Sana "pakko" nyt ei varsinaisesti tarkoita sitä, että elämäni on ohi jos jokin näistä jää hankkimatta. Mutta jokaista haavenukkea en silti tähän listaa, vain ne tärkeimmät. Sellaiset, jotka tosissani olen aikomassa hankkia jossain vaiheessa.


- Clawd, kenties se kaikkein tärkein. Haluan joko Sweet 1600 tai Music Festival -version, tosin basic kelpaisi myös, joutuisin vain reroottaamaan sen.- Cerise Hood, mieluiten basic, en juurikaan välitä kuvien perusteella muista tulevista versioista.- 13 Wishes Howleen.- Freaky Fusion Lagoonafire, ei voisi Mattel enää paremmin intohimojeni kohdetta arvata! Vesilohikäärme!- Thronecoming Cupid, rakastuin palavasti sen siipiin ja kaikkeen, asussakin on mielestäni pieniä steampunk-viboja.Enkä oikeastaan juuri nyt keksi muuta! Vau, lyhyeksi on lista mennyt.

Todennäköisiä hankintoja ovat myös Legacy Day Madeline Hatter sekä Freaky Fusion hybrideistä varmaankin Sirena Von Boo ja Avea Trotter. Himoitsen myös I <3 Fashion Clawdeenin vaatteita, en niinkään nukkea. New Scaremester Twyla voi hyvinkin päätyä ostoslistalle, mutta Zombie Shake -linjasta en ole vielä ihan varma. Ja jos ne pukkaavat ulos vielä lisää versioita Jinafiresta, en luultavasti voi itselleni mitään. Sisters Pack/Basic Howleen on toki aina ollut haaveissani, mutta en tiedä, tulenko koskaan metsästämään sitä käsiini.

Monia haavenukkejani olen jo saanut! Kaikkein parasta oli löytää Dawn of The Dance Clawdeen nakuna kohtuuhintaan kotimaan sisältä. Ehkä joskus vielä saan jostain sen asunkin, kukapa tietää.

Ennen haavelistani kärjessä komeili School's Out Clawdeen, mutta nykyään olen sitä mieltä, että se ei enää olekaan niin spesiaali, eikä herätä suuria tunteita.

Mitä must have -nukkeja teillä on, rakkaat lukijat?


-Miss Chaos

6 kommenttia:

 1. Cerice on niin ihana! Se on munki toivelistalla! ;D

  VastaaPoista
 2. Zombie Shake Venus ja Rochelle ois aika "must have" ja basic Clawd Wolf ois mahtava :) ja onhan noita enemmänkin, varmaan melko loputon lista kun rupee funtsimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen salaa kissakaksosista, ja Zombie Shake -linjan myötä minulla olisi vihdoin mahdollisuus saada ne hyppysiini... mutta tahdonko niitä niin paljon?! Vaikeita kysymyksiä xD

   Kyllähän tuo lista venyy lopulta varsin pitkäksi, kun alkaa oikein miettimään.

   Poista
 3. Haluaisin jonkun Robeccan mutta en osaa päättää minkä. Coffin Beanissa on kiva simppeli asu, mutta pidän myös Art Classista(tosin hitsauslasit näyttävät vähän kömpeliltä). ^^ Dance Classissa on suloiset kengät~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Art Class Robeccan paita on ihana, tykkään kyllä niistä hitsaajanlaseistakin :D Noista mainitsemistasi vaihtoehdoista hankkisin varmaan sen. Minulla on Basic, sen asussa on paljon kauniita yksityiskohtia.

   Poista

Kerro ajatuksesi