maanantai 10. marraskuuta 2014

Curly Girl

Perjantaina mennessäni viikonlopun viettoon Rovaniemelle minulla oli jonkin verran aikaa pyöriä kaupungilla. Ennen pitkää päädyin Tampereen Säästö-Texiin, jossa oli leluja poistohintaan, ja löysin sieltä alekasasta yhden ainoan Monsterin. Se kuitenkin oli juuri sellainen, jota olin kauan ihastellut, mutta jättänyt aina ostamatta... vaan nytpä se suurin piirtein puoleen hintaan lähtikin mukaani.

Moni nukkeharrastaja varmaan tietääkin sen tunteen, kun nukke, joka ei ole aikasemmin hirveästi innostanut, onkin tarkemmin tarkasteltuna ja hypisteltynä aivan ihana.

Juuri tällainen tuttavuus minulle on Honey Swamp.


Honey1

Honey2

Honey3

Honey4

Honey5

Honey6
Tukka olikin vähän eri tuntoinen, kuin olin kuvitellut. Mekosta en edelleenkään niin kovin välitä, pitää löytää sille jokin muu asu, vaikka noista asusteistä tykkäänkin. Mutta nukke itsessään on niin hurmaava! Vihertävänsävyiset neitokaiset viehättävät minua kovasti, esimerkiksi Frankie ja Scarah.

Luulen, että kustomoin myös Honeyn vielä joskus, mutta sillä ei ole mikään hoppu, koska alkuperäisetkin kasvot ovat niin kauniit. Hiuksia en kyllä vaihda.-Miss Chaos
2 kommenttia:

 1. Ihanainen neito. Näitä hienoja kuvia katsellessa tulee sellainen tunne "että onneksi omistan tuon."
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sievä! Paitsi liimainen tukka :/

   Kiitos kommentista.

   Poista

Kerro ajatuksesi