maanantai 13. heinäkuuta 2015

Petollista kissankultaa kiiltävää

Kääk, lähes kaksi kuukautta viimeisestä postauksesta! Täytyy kai välillä yrittää pitää nukkeblogiakin pystyssä. Kuten kerroin, oli muutto. Tai oikeastaan kaksikin muuttoa, koska asuin kesäkuun isän luona ilman omaa kämppää. Nyt olen asunut jo melkein kaksi viikkoa uudessa omassa asunnossani, ja pääsen vihdoin nukkehommiinkin.

Minulla on yksi uusi nukkekin, vaikka nyt kaupoista löytyvät uutuudet eivät hirveästi houkuttelekaan. Löysin sattumoisin Toralein valmiiksi rerootattuna uuteen uskoon, ja tänään hain sen postista. Kyseessä on ihan ensimmäinen Toraleini, ja minulla on jo jonkinmoinen kustomointisuunnitelma. Roottaus vain on se kaikkein työläin ja ärsyttävin homma, joten tämähän tulee ehkä olemaan melko nopea kustomointi, jos en heittäydy kovin laiskaksi!Toralei1

Toralei2

Toralei4

Toralei6


Hiukset ovat jotain purppuraan vivahtavaa pinkkiä muutamin persikkaisin raidoin, ja yltävät nilkkoihin asti. Onneksi otin Toralein mukaan kävelylle, niin sain muutaman ulkokuvan.

Toralei7


Sisäkuvista sitten tulikin ihan omituisen värisiä. Yritin värejä muka muokata, mutta eipä se paljon auttanut.

Toralei10

Toralei11

Toralei12

Toralei13


Ainoa kuva, jossa värit pysyivät suunnilleen luonnollisina:

Toralei15


Kuinka sattuikaan, että löysin Toraleille kissankultaa! Kuvassa se ei kiillä yhtä vakuuttavasti, kuin luonnossa.

Toralei17


Tässä asussa minä kisutytön sain:

Toralei19

Toralei20


Paita on aika makee, ja housutkin istuvat upeasti. Mistä lie? En tiedä sitäkään, minkä monsterin kengät sillä on. Mutta laukku ja käsikoru lienevät jommalta kummalta kaksoselta.


Jospa pääsisi pitkästä aikaa naamantekohommiin jo pian. Asun ompelukin on sitten edessä, koska kaipaan tälle ihan tiettyä tyyliä, visio on jo päässä. Jatkoa seuraa.(Enkä kyllä tiedä mitä Flickr taas hommaa noiden valkoisten palkkiensa kanssa.)
-Miss Chaos


EDIT: Selvitin, että nukke on Coffin Bean Toralei, ja kengät ovat Freaky Fusion Scarahilta.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo Toran uudet hiukset ! En olisi ikinä osannut ajatellakaan noita sävyjä Toraleille, mutta ne sopivatkin yllättävän hyvin mirrille :)

  Nuo vikan kuvan housut ja paita voisivat olla Bratzien, koska niiden vaatteet yleensä käy monstereille. Ja tosiaan laukku ja käsikoru on todennäköisesti Purrsephonen, jos kuva ei hirveästi vääristä sävyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset ovat kauniit, laadukkaat ja hyvin rootattu ^^ Pohdin vielä, kehtaako niitä leikata, ja mitä kampausta mahdollisesti voisi väkertää. Mutta olen kyllä tyytyväinen heräteostokseeni!

   Mietin kans että Bratzien ehkä, mutta housut ainakin istuvat liian hyvin. Ne olisivat Bratzille liian kireät. Lieneekö jonkun tekemät sitten? Jostain syystä sivujen tikkauksetkin näyttävät niin ammattimaisesti tehdyiltä, että ei näytä miltään harrastelijan kädenjäljeltä. Paitakin taitaisi olla Bratzille vähän tiukka :O

   Poista

Kerro ajatuksesi