tiistai 16. elokuuta 2016

Living in a Bratz world

Järjestelin viime viikolla Bratzejani. Kaivoin jokaisen esille, katsoin läpi kaikki vaatteet ja kengät. Ostin viime viikon maanantaina kirpparilta kolme uutta ja kasan vaatteita, ja siitä tuli tarve hypistellä kokoelmaa.

Kylläpä lauma onkin mystisesti kasvanut, vaikkei tarkoitukseni ole edes kasvattaa sitä. Vastahan minulla oli kymmenen, tässä on nyt 24. Joukosta unohtui laatikon pohjalle yksi kaljupää, numero 25. Lemppareitani ovat Meygan ja Jade, mutta silti minulla on eniten Yasmineja, koska niitä aina löytyy kaikkialta. Joukossa on yksi Bratzillaz, yksi kustomoitu, ja kaksi noita uusia.

Tämä ensimmäinen kuva on otettu lampun valossa yöaikaan, loput päivänvalossa seuraavana päivänä.Laskin myös kenkäparit. Sain kirpparipaketissa hölmösti kolme kappaletta sinivalkoisia lenkkareita. Ja toisen parin tismalleen samanlaisia talvisaappaita, jotka minulta lyötyi ennestään. Etualalla vasemmalla nykyisten Bratzien kenkiä, joista tykkään, oikealla välikauden, niistä taas en pidä. Kaikki muut ovat niitä vanhoja malleja, eli lemppareitani.

Kenkiä on 48 paria, unohdin nimittäin tästäkin kuvasta yhdet, eli kuvassa on vain 47. Ja puoli? Lasketaan yksi ylimääräinen lenkkarikin. Tavaroiden järjestely ja riviin asettelu ja laskeskelu on rentouttavaa puuhaa.Seuraavat nuket päätin asetella esille hyllyyn omissa alkuperäisissä asuissaan:Slumber Party Jade.Tokyo a go-go Yasmin. Minulta puuttuu tälle kuuluvat muut vaatteet, mutta olen tyytyväinen että on edes jotain, koska tämä on melko haluttu keräilynukke.Strut it Meygan. Yritin tehdä sille uudestaan tuon kampauksen, joka sillä on kuvien mukaan alunperin ollut. Edellinen omistaja oli avannut kampauksen. En oikein osannut, mutta ei se mitään.Xpress it Meygan. Tämän etutukkaa on joku leikannut, mutta hattu peittää sen.Original Sasha. Tämä on aarre.Flaunt it Cloe. Tälle kuuluva pörröinen reppu on kenties kaikkien aikojen lemppariasusteeni Bratzeilla. Minulla on tallessa sen kaulakorukin, mutta unohdin laittaa.Lisäksi laitoin hyllyyn ne kaksi uuden mallin nukkeani, mutta en ottanut niistä kuvia. Vaihdoin niille vain uudet asut päälle.


Räplään erilaisten nukkejen kanssa kyllä aika usein, mutta jotenkin kuvausinto on aika matalalla. Laitan välillä instagramiin nukkekuviakin, jos jotakuta kiinnostaa: KLIK

-Miss Chaos


2 kommenttia:

  1. mulla oli toi sama cloe :D ja toi sen reppu oli niin kiva että mulla on vieläkin se tallessa monster high nukkeja varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun lapsuuden ystävällä oli se Cloe myos, siksi se on mulle kovin nostalginen :D Muistan aika tarkkaan kaikkien kavereiden lelut lapsuudesta, kun itellä ei yleensä ollut uusimpia ja hienoimpia.

      Poista

Kerro ajatuksesi