tiistai 5. joulukuuta 2017

Moxie Teenz

Tuli tehtyä äkillinen heräteostos huuto.netissä, kun suureksi yllätyksekseni löysin Moxie Teenz -nuken oikein hyvään hintaan. Se oli jo valmiiksi hieman kustomoitu, joten siitä se hinta kai johtui. Ei tarvinnut monta sekuntia miettiä, pitäisikö tuo tuosta napata, kun oli alkukuu ja vielä rahaa tilillä.

Hahmo on Tristen, sille on vaihdettu siniset silmät alkuperäisten harmaiden tilalle, ja mukana tuli kaksi vaaleata Moniquen laadukasta peruukkia alkuperäisen mustan sijaan. Ja jonkin verran vaatetta ja random sälää. En oikein pitänyt niistä vaatteista, mutta onnistuin löytämään sopivan kokoisen paidan Barbievaatepussista, sellainen joka on Barbeille liian suuri, ja kamuni tekemän hameen, josta tuli hassun kokoinen. Sellainen, joka ei mahdu BJD:lle, mutta on liian iso Barbielle. Se olikin tälle juuri sopiva. Sanoinhan, että ottaisin sen hameen mielelläni, kyllä minulta sille joku käyttäjä löytyy. Löysin myös random säärystimet, ei mitään hajua mistä ne ovat tulleet, mutta sopivat hyvin. Sekä itse tekemäni pipon.

Turkisliivi, legginssit ja kengät ovat Tristenin alkuperäiset.Kokeilin sille sitten myös tätä iänikuista vihreää mohairperuukkia, vaikka se onkin aivan liian iso. Ja sehän on ihana! Instagramissa tuli sitten kommentteja, että tuo näyttäisi minulta. Noh, ehkä siinä on nyt sitten jotain samaa, nörttilasit ja vihreä tukka.Otin pitkästä aikaa muutamia ulkokuvia silloin kun oli vasta ihan vähän lunta. Nyt sitä on jo sen puoli metriä.

Ihastuttava nukke ja erikoinen koko, voisin joskus etsiä lisääkin Moxie Teenzejä! Tristen voisi ehkä vielä saada uuden nimen.

-Miss Chaos
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi