maanantai 7. lokakuuta 2013

Uintihetki

Viime viikonloppuna otin Lagoonan mukaani maalle isän luo, koska halusin ottaa järven rannassa vesikuvia. Lagoona on kylläkin suolaveden otus, mutta leikitään, että olemme nyt merenrannassa.Onneksi neitokaista ei kylmä vesi haittaa, mutta itse kyllä jäädytin näppini.

Lagoona oli pitkään sellainen hahmo, josta en oikein välittänyt. Jotenkin sen sammakkokasvot eivät vain kolahtaneet, ja sen vaatteet ovat olleet oikeastaan kaikilla versioilla mielestäni melko rumia. En juurikaan pidä siitä webisodien Lagoonastakaan. Mutta taannoin kaupassa tutkaillessani Dance Class versiota, tuumasin, että se voisi olla ihan somakin, joten ostin sen. Tahtoisin maalata sille kyllä eriväriset vaaleammat kulmakarvat (miksi ihmeessä ne edes ovat violetit?), ja varmaan muuttaa silmienkin väriä, sekä tehdä hempeämmän vaaleanpunaiset huulet. Tai ehkä teenkin vain kasvot kokonaan uusiksi. Nyt kun päätin kuvata sitä, olen päässyt jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen itseni kanssa siitä, millainen persoona tämä nukke oikein on. Sain kursittua kasaan jonkinlaisen söpöisän asunkin, kun ei tuo sen mukana tullut tanssiasu ihan riitä. Kustomointia seuraa... sitten joskus.

Ihme tapahtui, ja nyt ne ovat julkaisseet sellaisen Lagoonan, jota himoitsen suuresti! Scaris Lagoonan nimittäin. Harmillista, että se tulee Cleon kanssa, en tahtoisi molempia. Ehkä joskus vielä saan hankittua sen hyppysiini jostain.


-Miss Chaos

5 kommenttia:

 1. Naww, suloisia kuvia :-3
  Dance class Lagoona oli rakkaus minulle, mutta tosin nykyään hän kulkee sinisillä letillä olevilla villalanka hiuksilla (koska liimaongelma) ja sinertävillä huulilla :)
  Odotan innolla että pääset kustomoimaaan tämä neidon, joko vaan luulen mutta mulla on semmonen tunne että Dance class Lagoonan huuliin tarttui paremmin pölyliitu kuin muiden nukkejen :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + jos haluat Scaris Lagoonan mutta et Cleoa niin kannattaa seurailla ebay.com sivustoa siellä olen aina välillä nähnyt nämä neidot erkseen myytävinä eikä kovin paha hintaisina (17-30e)

   Poista
  2. Kiitos kommentista ja neuvosta ^^
   Juu ebaysta saatan hankkia, mutta mulla on vähän sellanen ongelma, etten aina uskalla mennä sinne, koska sitten löydän sieltä sata juttua mitä haluan ja kulutan kaikki rahani! xD

   Poista
 2. Minulle nuo Lagoonan söpöläissammakko kasvot kyllä kolahtaa, mutta olen samaa mieltä noiden vaatteiden osalta, erillisiä vaatepakkauksia myöten melkein kaikki Lagoonalle suunnitellut vaatteet ovat todella tökeröitä :/ Tähän mennessä ainut josta olen edes hiukan pitänyt on Ghoul's Night Out Lagoonan vaatteet.

  VastaaPoista
 3. Scaris Lagoona on ainoa, jonka vaatteista minä olen oikeasti pitänyt. Erityisesti ne kengät <3 Ghoul's Night Out on kyllä toinen, jolla on ihan sievä asu. Minusta se kaipaisi jotenkin herkempiä ja tyttömäisempiä vaatteita.

  VastaaPoista

Kerro ajatuksesi