maanantai 25. elokuuta 2014

Kalpeat tytöt

Ostin jokin aika sitten Huuto.netistä monstereille kauniin viktoriaanisen käsintehdyn mekon. Olin ihastellut tämän myyjän tekeleitä jo aiemminkin, mutta kuitenkin päättänyt olla ostamatta, koska siellä ei silloin ollut mitään sellaista mikä olisi miellyttänyt tarpeeksi.

Nyt kuitenkin löysin tämän mekon.


DSCN0673

Niin kaunis! Yksityiskohdat ovat sievästi tehtyjä, vaikuttaa varsin laadukkaalta ja istuu hyvin, eikä ollut mahdottoman hintainen. Hyvinkin hintansa väärti. Spectra on juuri sopivan lommoposkinen ja vitivalkoinen esittämään viktoriaanista neitiä. Puuttuu enää päivänvarjo.

DSCN0676

DSCN0678

DSCN0681


Koska postitus myöhästyi kolmisen viikkoa (ehdin jo hieman huolestua), myyjä lähetti mukaan vielä tällaisen korsettitopin, juuri näitä olin sattumoisin tosiaan katsellut kun olivat aiemmin myynnissä. Mielestäni punainen nahka sopi hyvin Frankielle, varsinkin basicin punaisen huulipunan kera. Tämän istuvuus ei ollut aivan yhtä hyvä, mutta kovin kaunis se on silti. Jotta toppi sopisi paremmin Frankien tyyliin, valitsin hameeksi skottiruutua.

DSCN0686

DSCN0696

DSCN0690

DSCN0710


Nämäkin varmaan odottelevat sopivaa customnukkea omistajikseen. Tuon Picture Day Spectran suhteen minulla jo onkin sen suuntaisia suunnitelmia, että mekko saattaa hyvinkin päätyä lopulta sille ihan omaksi.





-Miss Chaos


6 kommenttia:

  1. Ompa ihan uskomattoman kauniita vaatteita! :D Pitää ehkä kurkata itsekin... ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tuolla myyjällä nyt huuto.netissä mitään, mutta tarkista tuo Meowin linkkaama Etsy-sivu, sieltä löytyy ^^

      Poista
  2. Oi tosi yksityiskohtaisia ja näyttävät tosiaan huolellisesti tehdyiltä! Aivan ihania! >w<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan joutua tilaamaan jossain vaiheessa lisää, juuri sitä mitä nukeilleni kaipaan! <3

      Poista
  3. Mä oon kans katsellut noita vaatteita ihaillen, etsyssähän niitä on enemmänkin myynnissä tuolla samalla tekijällä. Esim. tästä asusta haaveilen: https://www.etsy.com/listing/193120348/monster-high-outfit-long-black-victorian?ref=shop_home_active_1

    Mahtuuko muuten Ever After High nukeille nuo ollenkaan? Apua, mielikuvitus laukkaa jo... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin itsekin katsella noita joskus etsyssä. Harkitsin juuri tuota linkkaamaasi asua, mutta päädyin nyt kuitenkin yksinkertaisempaan.

      Kokeilin pallopäille, istuvat oikein kauniisti. Itse asiassa korsettitoppi sopii Applelle paremmin kuin Frankielle, uuuuh <3 Ravenilla mekko ihan pikkuisen kiristää, mutta ei paha. Laitan kuvia joskus kun muistan kuvata noita :D

      Poista

Kerro ajatuksesi