torstai 12. maaliskuuta 2015

Nuoskakeli

Kenties siitä syystä, kun sen Sweet 1600 Draculauran ei pelastettavissa oleva kamala liimatukka harmitti jonkin verran, kaivoin ennen hiihtolomaa esille Coffin Bean Dracun. Ostin sen joskus vuosi sitten nakuna halvalla, tarkoitukseni oli ottaa se ensimmäiseksi reroottausprojektiksi. Kerroinkin siitä muistaakseni silloin täällä blogissa. Kun sain nuken käsiini, sillä olikin ihanin liimaton silkkitukka ikinä, mintunvihreä meikki (lempivärini), ja vieläpä sellaiset vähän pidemmät etuhiukset, joista pidän. Päädyin ilman muuta siihen, että tämä nukke saa jäädä omaksi itsekseen, ja aloitin reroottauksen liimapäisesta Ghouls Rule Dracusta.

Niin, nyt sitten pitkästä aikaa siis kaivoin Coffin Beanin esille, ja päätin ottaa sen mukaani lomalle isän luo pohjoiseen. Tulin siihen tulokseen, että CB lienee kaikkien aikojen lemppari Draculaura-nukkeni, kaikessa hempeydessään ja simppeliydessään. Vähän harmi, kun minulla ei nyt ole sitä sille kuuluvaa asua. Mutta löysin sille kumminkin hieman talvisempia vaatteita metsäkuvauksia varten. Vaihdoin sille myös nuo etusormella osoittelevat kädet 1600:lta, koska tykkään niistä niin paljon. Hoksasin siinä, että Indonesia- ja Kiinaversioilla ei ole ihan tismalleen samanvärinen iho, mutta ero on hädin tuskin huomattava.

En tällä kertaa jaksanut muokata kuvia lainkaan, ovat ihan tarpeeksi hyviä näin.DSCN5717


DSCN5721


DSCN5722


DSCN5723


DSCN5726


Näitä ensimmäisiä kuvia ottaessani kyykistelin todella hankalasti ojan pohjalla, yritin olla vajoamatta lähes metrin syvyiseen lumeen, yritin myös olla kastelematta polvia tai takapuolta, ja sitten vielä nojasin hyvin varovasti lumipenkkaan ilman, että kyynerpää uppoaa sinne.


DSCN5729


DSCN5730


DSCN5734


DSCN5735


DSCN5741


DSCN5758

Lala keräsi naavaa, se on kosteana mukavan pehmoista.


DSCN5769


DSCN5786


DSCN5790


DSCN5794


DSCN5797


DSCN5807


Metsästä tullessa rakennettiin pihalle vielä pieni lumipöllö.

DSCN5812


DSCN5816DSCN5824


Toivoisin, että tuo soma valkoinen pörröpaita olisi pikkuisen pitempi... Mutta kun se on Bratz-kropalle suunniteltu, niin eihän tuolle mitään voi.


Tällaista tällä kertaa!
-Miss Chaos4 kommenttia:

 1. Ihana lumipöllö:3 Dracu on nätti ja kivat nuo vaatteet!

  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
 2. Ihana keväinen ja luminen tunnelma näissä. : D Hyvät vaatteet löytyi, Draculauralla on tosi kauniit kasvot ja tykkään hiuksista. Pipo on tosi kiva~~
  Ja tuo lumipöllö sai aikaan pienen ihastuneen huokaisun, se on niin söpö!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen edelleen monstereille jotain talvista sarjaa, haluan talvivaatteita :O Onneksi on nämä Bratzien vaatteetkin, kelpaavat hyvin.

   Lumipöllön silmä katosi johonkin vielä saman illan aikana. Ei näkynyt maassa, kenties orava vei :D Kiitos kommentista ja anteeksi kun unohdin vastata! (kommentteihin vastaaminen on tärkeää!)

   Poista

Kerro ajatuksesi