maanantai 30. syyskuuta 2013

Gorgon girl

Josko kirjoittaisin tähän postaukseen vielä jonkinlaista pientä esittelyä itsestäni. Monet jotka tähän blogiin eksyvät, varmaankin löytävät tiensä tänne pääblogini kautta, ja siten tietävätkin jo kuka minä olen. Mutta kirjoitan nyt kuitenkin, ihan vain uusien tuttavuuksien varalta.

Olen 22-vuotias Rovaniemeläinen keräilijäluonne. Juuri tällä hetkellä minulta löytyy 36 Monsteria, mutta onhan tämä kämppäni täynnä kaikkea mahdollista muutakin. Minua kiinnostaisi myös Novi Stars -nuket, joita minulla on yksi, mutta niitä myydään aivan naurettavan kalliiseen hintaan täällä Suomessa. Ponieni määrää en tiedä, paitsi sen, että niitä on yli sata. Olen kuitenkin tuuminut ponikokoelman pienentämistä, koska en tahdo, että kaiken tilan vie vain yksi keräilyartikkeli. Tämän takia osa poneistani hengaileekin tällä hetkellä laatikossa sängyn alla, ja se on kyllä sääli. En vain voi sille mitään, että minua kiinnostaa liian moni aihe! Minulla ei ole edes paikkaa kaikille kirjoilleni! Erinäisiä nostalgisia lelujakin löytyy, esim. Halinalleja ja Trolleja, Polly Pocketit ja Teeny Weeny Familiesit... Haaveenani on itse tehty nukkekartano, sellainen jonka täydelliseksi saamiseen voisin kuluttaa koko ikäni. Viimeistään vanhuuden päivillä toteutan tuon unelman.

Lelujen lisäksi haalin intohimoisesti makaabereja koristuksia, eläinten kalloja ja luita ja sen sellaista. Minulla on purkeissa alkoholiin säilöttynä pari pientä otusta - taviokuurna ja sammakko - jotka tietenkin molemmat löysin luonnollisella tavalla kuolleina. Pastellinkirjava lelukokoelmani ja synkkä kuolemakokoelmani elävät sulassa sovussa saman katon alla, muttei sentään samassa hyllyssä...Nyt kuvia toisesta kustomistani, jonka tein melko pian ensimmäisen jälkeen.

CAM Gorgon oli minusta jotenkin typerän näköinen kirkkaanoranssin meikkinsä kanssa, vaikka liskomaisissa kasvoissa taatusti olisi potentiaalia johonkin upeaan. Lopulta päätin, että asialle on tehtävä jotain.


Kokeilin keltaista pastellipölyä ja muuten kokovihreää meikkiä. Huuliin laitoin vähän mustaa pölyä. Kulmakarvoista tuli hieman surulliset. Jätin käärmetukan vielä koskemattomaksi, kun en ole ihan varma, mitä sille tekisin. Se on kuitenkin ihan liian muovisen näköinen tuollaisenaan, joten kyllä minä senkin vielä jotenkin maalaan.

Oikeastaan olisin halunnut korostaa vielä noita kasvojen uurteita jotenkin... Ehkäpä teen tämänkin naaman vielä joskus uudestaan. Varsinkin kun "matta" lakkani kiiltää noin ikävästi, en tiedä laitoinko sitä liikaa vai mikä siinä on vialla. Kuvissa tuo kiilto ei juurikaan näy, mutta todellisuudessa se on jo hieman häiritsevä. Lisäksi lakka jäi pikkuisen tahmaiseksi, ja nyt molempien kustominukkejen naamat keräävät pölyä ja näyttävät hikisiltä.Kuten voitte todeta, tämä nukke esiintyy bannerissakin. Minulla on vielä keksimättä sille nimi.

Tällä hetkellä minulla on työn alla kolmas kustomi, jota en ole vain saanut aikaiseksi tehdä loppuun. Paha minä! Suunnitteilla on jo monia uusia kustomeja, ja seuraavaksi oikeastaan pitäisi alkaa ompelemaan enemmän vaatteita.

-Miss Chaos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi