tiistai 1. lokakuuta 2013

These are the 80's, 80's!

Oikeastaan kun vuosi sitten ostin Ghouls Rule Clawdeenin, tein sen lähinnä mahtavan kampauksen takia (enkä ainakaan sen haalariasun). Onhan tuo tukka tosiaankin todella upea näinkin...


Mutta tuumin tänään silti, että se kaipaa jotain uutta. Joten avasin tuon etuletin, tartuin rohkeasti saksiin ja nips naps! Sitten se kaipasi paljon paljon talkkia, koska vanha tuttumme tahmainen liimaongelma puski läpi. Minä henkilökohtaisesti tykkään kovasti talkin aiheuttamasta vaalenemisesta ja kiillottomuudesta, se vähentää sellaista muovisuutta mukavasti.


Ja auttaahan talkki myös huomattavasti kampauksen tekemisessä. Käytin vain omaa tupeerauskampaani, lakkaa ei kaivattu, ja voilà!


Uusi raju tukka kaipasi tietysti kaverikseen myös uutta asua. Olinkin jemmaillut erästä Bratz-mekkoa juuri tämän tapaista tilannetta varten, niinpä parilla nopsalla pistolla kuroin taakse pienen vekin saadakseni sen sopimaan paremmin monsterivartalolle. Edestäpäin se näyttää ihan hyvältä, takaa nyt ei niinkään. Lisäksi vielä Ghouls Rule Frankien liivi ja glitterhirviösaappaat, ja vautsivau mikä glam diiva susitytöstä kuoriutui!
En oikeastaan halua tehdä mitään tuolle meikille, se on vain liian siisti. Hanskat voisin ehkä maalata, ja kynnet.

Kyllä kasarityyli on aina upea, aivan erityisesti minun sydäntäni lähellä.

-Miss Chaos

2 kommenttia:

Kerro ajatuksesi