torstai 3. lokakuuta 2013

Lokakuun neito

Huisia, jo viisi seuraajaa! Tervetuloa vain!

Olen käyttänyt viime yöstä suuren osan uuden kustomini parissa (ja unohtanut nukkua oho). Se lojui hyllyllä keskeneräisenä pari viikkoa, ja nyt vasta sain tartuttua toimeen. Aluksi en pitänyt aikaansaannoksestani lainkaan, mutta niin vain taas yöllä kolmelta lähti mielikuvitus liikeelle, ja lopulta tylsästä perushahmosta kuoriutui jotain ihan muuta. Paljon on vielä kesken, joten siitä kuvia vasta myöhemmin. Nyt tahdoin vain jakaa nopsasti Skelitan pikkumuutoksen.

Skelitan kroppahan on aivan älyttömän upea, mutta mitkään vaatteet eivät vain lainkaan imartele neitoparkaa. Pitkään se hengaili nakkena, ja sitten yritin keksiä sille jotain asua, tuloksetta. Aloin jo kyllästyä koko nukkeen, koska en kauheasti pidä sen sugar skull -teemastakaan. Satuin kuitenkin haalimaan itselleni haaveilemani CAM-luurangon mekon, ja johan mieleni muuttui. Päätin ihan pikkuisen fiksailla luisevan neitosen meikkiäkin. Nyt saan siitä ihan mahtavia Halloween-viboja.

Vasemmassa silmässä on vähän tuhruakin

Jätin ne kiehkurat myös paikoilleen, mutta eiväthän ne edestäpäin näy

Olen kyllä vähän suunnitellut sellaista kallomaisempaa meikkiä sille, mutta en ole varma, miten sen toteuttaisin. En tahdo siitä liian kuollutta ja hurjaa, vaan silti jotenkin soman, mutta miten? Tekisinkö silmistä pelkät mustat aukot? Toteuttaisinko irvistelevät hampaat ilman huulia? Päätöksiä, päätöksiä.

Nyt olen niin yliväsynyt, että silmissä vilisee. Sen siitä saa, kun yöllisen inspiraatiotulvan takia ei saa nukuttua.

-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut luonnostella paperille? Saattaisi helpottaa päätöksiä, ja uskon että olet hyvä piirtämään ^^ Ja ehkä netistäkin voi löytyä toisten kustomeja, joista voi saada inspiksen.

  http://dollrevolutions.blogspot.fi/ ( <- En ole yhtään mainostanut blogiasi tuolla hihhii n__n)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ehkä luonnostella jotain ideoita paperille kyllä, hyvä idea ^^ En oikeastaan ole hyvä piirtämään, maalaaminen on enemmän minun juttuni jostain syystä. Pensseli toimii, kynä ei :D Olen ihastellut juuri sellaisia super realistisiksi luurangoiksi kustomoituja Skelitoja, mutta en ole oikein löytänyt vielä sellaista kustomia, joka olisi sen lisäksi jotenkin soma. Vaikea tehtävä!

   Oo ihanaa, siellähän on mainoslinkki tänne :O Oletpa soma <3

   Poista
 2. Aww.. Suloinen Skelita! nwn
  Odotan innolla että neitonen valmistuu :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Nyt on niin monta rautaa tulessa ja rutkasti inspistä, että tahtoisin kustomoida kaikki ideat kerralla ;_; Nähtäväksi jää, koska tartun tähän Skelitan haasteeseen :D

   Poista

Kerro ajatuksesi