tiistai 8. lokakuuta 2013

38

Vähän tuntuu, etten viitsisi edes julkaista näitä kuvia... Mutta menköön! Eilen iltapäivällä, juuri luonnonvalon häivetessä, halusin saada ryhmäkuvan kaikista nukeistani. Aloin asetella niitä taustan eteen. Reilun puolet sain siihen, kunnes päätin, että en jaksa värkätä ihan kaikkia samaan kuvaan, joten otin loppuporukan kanssa toisen ryhmäkuvan. Pyydän anteeksi salamalla pilattua kuvaa, ikkunasta tosiaan ei enää tullut paljonkaan kelvollista valoa.


Luettelenpa vasemmalta oikealle:

CAM Mummy, Basic Venus, Basic Spectra, Scaris Deuce, Picture Day Spectra, Home Ick 2-pack Heath, Roller Maze Frankie, Basic Jackson, Sweet 1600 Draculaura, Basic Frankien uusintaversio, Dead Tired Ghoulia, Basic Nefera, Scaris Clawdeen, Picture Day Cleo, Basic Robecca, Basic Operetta, Home Ick 2-pack Abbey, Basic Draculaura ja Basic Abbey. Istumassa Scaris Skelita, Coffin Bean Clawdeen, CAM Gorgon, CAM Werewolf, Ghouls Rule Frankie.


Ghouls Rule Clawdeen, Basic Clawdeen, Basic Rochelle, Dawn of the Dance Clawdeen, Scaris Jinafire, Catty Noir, Haunt The Casbah Clawdeen, Sisters Pack Clawdeen, 13 Wishes Twyla, Dance Class Lagoona, Scaris Rochelle ja Dance Class Howleen. Istumassa naku Ghouls Rule Draculaura, joka tulee varmaan olemaan seuraava kustomini.

Kuten tarkkasilmäisimmät saattoivat hoksata, unohdin tyystin sen Scaris Abbey -kustomini eli Sooran. Se oli pöydällä erillään muusta porukasta, enkä hoksannut ottaa lapsiparkaa mukaan... Hups.

Voitte ehkä todeta, että Clawdeen on lempparini, niitä minulla on peräti 7! Sellaiset perushahmot kuin Cleo, Ghoulia ja Lagoona eivät ole hirveästi minuun iskeneet, joten niitä kaikkia on vain yksi, pitkään aikaan ei ollut senkään vertaa. Kyllä ne lopulta aina onnistuvat julkaisemaan jokaisesta hahmosta version, joka minuakin miellyttää. (Paitsi ehkä Operetasta. En vain tykkää siitä. Myyn ehkä omanikin jossain vaiheessa.)

Ostin Basic Draculauran, ensimmäisen nukkeni, muistaakseni syksyllä 2011. Tammikuussa 2012, syntymäpäiväkseni, ostin itselleni lahjaksi Basic Clawdeenin, ja siitä se sitten vasta oikeastaan lähti. Kyllähän tässä jo muutama vuosi on tullut monstereita haalittua, ihmekään kun kokoelma on kasvanut jo noinkin suureksi. Suurin osa hengailee kirjahyllyssä kahdella hyllyllä (lopuilla hyllyillä on poneja ja muuta, eli kirjat täytyy tunkea kaikki johonkin ihan muualle...) ja vaihtuvat suosikit saavat seisoskella tässä tietokonepöydällä. Voin paljastaa, että tämän hetken suosikit löytyvät tuosta alemmasta kuvasta.

Ehkä joskus otan kunnon ryhmäkuvan kaikkien kanssa, kunnon valossa ja paremmin aseteltuina.


-Miss Chaos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi