keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Beast Ghoul Friends Forever!

En ollut lopulta tyytyväinen blogin nimeen, joten uusiksi meni. Bannerissa on sama kuva, mutta vähän eri lailla rajattu ja muokattu, ja tietysti uusi otsikko. Nimi viittaa nyt siihen, että täällä voi nähdä muutakin kuin Monstereita, ja vähän siihen, kuinka suuresti rakastan ihmissusia, ja lisäksi minua jotenkin kyrsi se, kuinka älyttömän paljon on olemassa blogeja, joiden nimi tulee jotenkin sanasta "Monster" tai sanoista "Monster High". Siinä siis.Kävin tänään tuolla lähistöllä metsässä, ihan vain huvikseni päätin kokeilla ensimmäistä kertaa kuvata monsterityttöjä ulkona. Olen tainnut kuvata BJD-nukkeani ulkona joskus 2011 viimeksi (joo pitäisi ehkä joskus antaa sillekin huomiota!), ja oli mukavaa päästä niihin hommiin taas. Ja tulihan sieltä melkein 300 kuvaa, joita sitten pitäisi karsia, ja ladata nettiin. Huhhuh.

Mukaan lähtivät bestikset Twyla ja Howleen, joille molemmille tahtoisin keksiä suomenkielisen nimen, mutta ei vain tule mieleen mitään... Twylaa en ole muokannut mitenkään, onhan se kuitenkin uusimpia nukkejani, ja muutenkin oikeastaan täydellinen, eikä kaipaa muutoksia. Paitsi että onhan osa Twylan hiuksista takana pinnillä, ei tuota ihan uudeksi kampaukseksi pysty kuitenkaan sanomaan. Dance Class Howleen sen sijaan on saanut uuden kampauksen ja asun, askartelin sille jopa korvakorun taannoin. Senkään kasvoihin kuitenkaan en lähtisi ihan heti kajoamaan.

Nimet neideille varmaan tulevat sitten, kun tiedän enemmän persoonista. Howleen on vähän höpsöttäjä, räiskyvä otus. Twyla on hiljainen ja ujo, mutta ystävänsä seurassa iloinen ja rohkea, jopa rohkeampi kuin Howleen.

Tuli vähän tarinamainen kuvasaalis, jonkinlainen kertomus tyttöjen syksyisestä metsäretkestä.

Paljon paljon kuvia seuraa:


"Roaaarrr!"
"Huiiiiii!"
*Hali*
"Höh?"
"Anteeksi"
Sitten mennään yhdessä leikkimään.

"Juhuu!"


"Oho"


"Miten sinä sinne pääsit?"

Piiloleikkiä:

"Sata! Täältä tullaan!""Mihin se sudenkuvatus oikein meni?"

Ja lopuksi:

"Heippahei!"

Olisin halunnut julkaista paljon enemmänkin somia kuvia, mutta oli pakko karsia... Vielä loppuhuipennukseksi itselaukaisinkuva tytöistä ja jättiläisestä:-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniisti olet laittanut Twylan hiukset :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia kuvia ja hyvä laatuisia ^^!!
  Molemmat nuket ovat tosi suloisia ja liityin lukijaksi :-)

  http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Yritän tosissani saada mahdollisimman laadukkaita kuvia kököllä kamerallani.

   Ihanaa, jo monta lukijaa <3

   Poista

Kerro ajatuksesi