maanantai 1. joulukuuta 2014

Pehmoinen valkoinen huivi

Ärsyttää kuvata hehkulampun alla, kun sitten joutuu fiksailemaan kuvien keltaisuutta pois oikein rankalla kädellä, ja ne ovat silti ihan tyhmän värisiä. Joulukuun ensimmäinen päivä, ja olen jo ihan kyllästynyt pimeyteen.Mutta minun piti kuvailla lisää Avea Trotteria, joten tässäpä näitä. Pidän Aveasta enemmän pelkästään kentaurina, ja ilman asuaan, joka on kyllä hieno, erityisesti hattu. Mutta kaavailen mielessäni jo kustomia, sellaista villiä kentaurityttöstä, älykästä, mutta joka ei pahemmin kaupungeista ja sivilisaatioista välitä. Se asustelisi metsässä laumansa kanssa luonnonmukaisesti, omien sääntöjensä, tapojensa ja kulttuurinsa mukaan.


Avea5

Avea2

Avea3


Tykkään aivan erityisen paljon Avean hiusten väriyhdistelmästä. Sitä en ole lähdössä muuttamaan miksikään.

Avea4

Avea6


Myös eeppinen meikki on super cool, mutta aion joka tapauksessa loihtia sille jotain uutta.... jossain vaiheessa. Tämän yksilön meikki näyttääkin olevan ihan pikkuisen vinosti painettu, sen huomaa parhaiten kulmakarvoista.

Avea7


Löysin sattumalta tällaisen kullanvärisen satulan, ja Avea raukka joutui kokeilemaan sitä...

Avea1


"Hei, en minä ole mikään ratsu!!!"

Avean harpyijasiiville keksin jo muuta käyttöä. Minulla on kaksi Rochellea, ja aion kustomoida niistä toisen. En vain ole vielä päättänyt, kumpi onnekas pääsee pensselin alle. Basicilla on kyllä polvi rikki, liimattu, joten ehkä se olisi tavallaan parempi kustomoida. Mutta kumpi tahansa niistä pääsekään muuttumishommiin, saa nämä siivet sitten selkäänsä. Tykkään myös tästä Avean sinisestä topista Rochellen päällä.


Roch1

Roch2

Roch3

Roch5

Roch6Kustomointihommat yhä seisovat tekemättöminä. Kyllä minä viimeistään keväällä taas innostun!

-Miss Chaos
4 kommenttia:

 1. Avea on kaunis:)
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä! Saisi vain olla vähän paremmin taipuvat jalat, ja kaatuukin kovin helposti sivulle :/

   Poista
 2. Minäkin kamppailen pimeässä huoneessa kameran kanssa, sit kuvista tulee helposti ylivalottuneita. >__<'''
  Kustomointi ideasi Avealle kuulostaa tosi kiehtovalta!

  Siivet on hienot, ja Rochellelle käy sininen tosi hyvin, ostin omalle Rochellelleni Robeccan vaatepakkauksen jossa tuli tosi kiva sininen mekko, tykkään pukea Rochellen siihen. : >

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummaa taustaa vasten kuvatessa erityisesti tulee ylivalottuneita nukkenaamoja, tosi ärsyttävää -___-

   Saapa nähdä, kuinka pitkälle tulevaisuuteen tämäkin kustomi joutuu, kun olen niin saamattomassa tilassa taas. Mutta toivottavasti pääsen tekemään sentään joskus!

   Suunnittelen Rochelle-kustomille tummaa tukkaa, kenties aivan tummaa myrkyllistä vihreää, vaan tumma sininenkin kävisi kyllä oikein kauniisti. Hempeä Rochelle on ihana, mutta haluan teatraalisemman version myös :D

   Poista

Kerro ajatuksesi