maanantai 8. joulukuuta 2014

Sweety

Kun kuvailin silloin yhtenä päivänä sitä Scaris Rochellea, jäin sen jälkeen miettimään mahdollista kustomiani. Vertailin Basicia ja Scarisia keskenään, ja päätin, että Scaris pääsee roottauksen ja työn alle... sitten joskus. Mutta halusin myös Basiciin vähän jotain uutta.


Rochelle1

Aluksi poistin huulet. Liian räikeän pinkit.


Rochelle2

Hennon vaaleanpunaiset kimaltavat kynnet gargoilityttönen oli saanut jo aikaisemmin.


Rochelle3

Olen tosiaan pari vuotta sitten onnistunut katkaisemaan tämän nuken polven. Se oli liimattuna paikoilleen ja näytti ihan normaalilta, paitsi ei tietenkään taipunut. Tänään tässä touhutessani unohdin, ettei sitä saa taivuttaa -______- ja katkaisin sen uudelleen. Tällä kertaa en onnistunut liimaamaan sitä niin, että se näyttäisi ihan normaalilta, koska tuo pieni palanen irtosi. Nyt pitää muistaa pidellä tätä nukkea kuin kukkaa kämmenellä, ettei jalka enää irtoa. Onneksi on pikaliimaa.


Rochelle4

Turkoosit silmät valmiina, ilman lakkaa.


Rochelle5

Ja naama valmis, glossylakkoineen päivineen. Huulista tuli kyllä vähän kököt, mutta ne näyttävät kauempaa ihan somilta...


Rochelle6

Voisin ehkä vielä maalata kulmakarvat eri värillä... Kenties tummanharmaalla? Tummanroosalla? Miksi monstereilla on usein ihan omituisen väriset kulmakarvat, jotka eivät mitenkään liity nuken muuhun värimaailmaan? Pitäisi olla edes etäisesti hiusten väriset. (Ne hemmetin Lagoonan violetit kulmakarvat...)
Innostuin siinä keskiyön aikoihin väkertämään, joten nyt on meneillään myös tällainen tukkashow. Sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa Ghouls Rule Draculauran kampauksen, vastahan heinäkuussa sain sen rootattua loppuun. Ensimmäinen reroottaukseni tosiaan.


Hair1
Taitaa tulla sotkuiset kiharat


Päätin myös, että Operetta-kustomini on ihan anteeksiantamattoman kamala, joten nips naps, koko homma ihan alusta asti uusiksi, tukkaa myöten. Vanha hyytävä naama vielä nähtävissä tässä:

Hair2


Ja vihdoin suoristelen vähän Ghouls Rule Frankienkin tukkaa, kuten olen jo kaaaauan aikaa suunnitellut. En kyllä tiedä vielä yhtään, miten tätä nukkea muuten kustomoisin.

Hair3Myös Howleenin roottaus on edennyt pikkuisen viime päivinä. Virkkuukoukulla vääntäessä vain menee sormet äkkiä kipeäksi. Terveisin herkkähipiäinen.Tämmöisiä kuulumisia nukkepuuhista tällä kertaa.

Bongasitko parista kuvasta taustalta Mörön?


-Miss Chaos4 kommenttia:

 1. Rochelle näyttää jo nyt niin nätiltä. <3 Kulmakarvat vois tosiaan olla samanvärisemmät! :''D
  Innolla odotan miltä loput kustomit näyttää. : > Miun ensimmäinen reroottaus on vielä kesken, en vaan millään jaksa keskittyy siihen. Dx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on taas jäänyt roottaushommat lojumaan pöydälle kun ei vain huvita :D

   Kiitos kommentista ^^

   Poista
 2. Ihania nuo kustomit nwn.
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista

Kerro ajatuksesi