torstai 27. huhtikuuta 2017

Vain tuuli liikkuu hiuksissaan

Lupasin postata vielä siitä toisestakin asiasta, jonka ostin Oulun reissulla Toys R Usista. Sieltä löytyi ensimmäinen Star Darlings -nukkeni! Olen halunnut tällaista jo kauan, mutta ei niitä tietenkään myydä missään täälläpäin. Mielestäni 19,95 ei ole Suomessa paha hinta nukesta, joten päädyin vihdoinkin ostamaan lempparihahmoni, Scarletin.

Otin nämä kuvat jo yli viikko sitten, mutta unohdin ne autuaasti. Ensin pari pakettikuvaa:


Nuo rummut ovat vähän oudot. Mutta ymmärrän, että nuken mukaan ei voitu tehdä ihan täyden kokoista kunnon rumpusettiä, se olisi nostanut hintaa. Paketista otettaessa yksi osa rummuista piti liittää yhteen, muuten ne olivat valmiiksi kootut. Kapulat ainakin ovat aidonnäköiset. Soitan itsekin mieluiten rumpuja, jos jokin soitin pitää bändissä valita.


Avasin Scarletin hiukset, etuhiuksetkin olivat ommeltu paikoilleen joten avasin nekin. Hiukset ovat hyvää laatua ja kauniit, nypin kyllä tinseleitä vähän vähemmäksi kun halusivat lennellä ympäriinsä.

Löysin lumettoman kohdan saunan seinustalta isän luota, siellä on tosiaankin vielä metri lunta, vaikka toukokuu lähestyy.


Scarletilla on bolerohuppari, mutta huppu ei ole aivan tarpeeksi iso mahtuakseen sille päähän. Huppu ja hihat ovat tuollaista velourimatskua, ja muuten huppari on tekonahkaa. Aika hieno mielestäni.

Raidalliset legginssit ja komeat saappaat ovat kuitenkin lempiosani tätä asua. Käyttäisin noita saappaita varmaan itsekin.Scarletilla tuli mukana myös vyö ja rannekoru. Mekko on kaunis, mutta helma törröttää vähän hassusti joistain kohdin. Painunut varmaan paketissa.Suorassa auringonvalossa naama ylivalottuu ja kaikki tuo purppura näyttää enemmän pinkiltä, mutta ainakin glitterit kimaltavat ja tukan kauniit värit tulevat hyvin oikeuksiinsa.Voisin kuvitella ostavani joskus vielä toisenkin Star Darlingsin, jos tilaisuus näyttäytyy.


Otin samassa kohdassa muitakin kuvia, näytän ne sitten ensin kerralla!

-Miss ChaosEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi