tiistai 11. huhtikuuta 2017

Vauvoja!

Kävin tuossa Oulussa, ja suureksi ilokseni pääsin vihdoin ja viimein myös Ideaparkin Toys R Usiin, mistä olen haaveillut jo vuosikaudet. Koskaan aikaisemmin ei ole vain Oulunreissuilla ollut aikaa, ja Ideapark on niin kaukana keskustastakin ja ihan eri suunnassa kuin kaverini koti, joten menimme nyt kahdella bussilla ja pelkästään matkalla kesti melkein tunti. Mutta olen hyvin tyytyväinen että pääsin! Ostin sieltä kaksi asiaa, toisesta kerron ensi kerralla, mutta ensimmäisenä silmiini osui puoleen hintaan oleva Puppy Suprise. Niitä oli hyllyssä jäljellä kaksi kappaletta, molemmat olivat tämä valkoinen Popcorn-hauveli. En koskaan ajatellut hankkivani PS-koiraa, koska en ollut tietenkään ikinä ennen edes nähnyt niitä livenä, ja uumoilin myös, että ne ovat joka tapauksessa Suomessa liian kalliita. Mutta suuri -50% -kyltti muutti mieleni nanosekunnissa, ja olen aivan mielissäni saaliistani. Ehkä jonain päivänä hankin vielä Kitty Surprisen jos jostain löydän...

Päätin uudelleennimetä emon, koska tykkään suomalaisista nimistä leluillani, joten tästä lähin se on Pilvi. Pakkaus on supersoma, ja tahtoisin säästää sen, mutta mihinköhän se oikein pitäisi laittaa?


Koiruli oli hyvin helppo irrottaa pakkauksesta. vain kolme pientä saksien nipsausta.

Kovin hellyttävä naama, pikku kieli ja kimaltava nenu.Sitten jännittävä paljastus! (Paitsi jos näit jo spoilerin instagramissani.)

Suoritamme keisarinleikkauksen.

Kolmoset! Toivoin nelosia, mutta noh, ei se mitään.

Kaksi tyttöä ja poika, pennut voivat hyvin, kaikki normaalisti kehittyneitä.

Pilvikin näyttää jo toipuneen operaatiosta.


Näitä hauvoja löytyy vaikka missä vinkeissä väreissä, esimerksiki psykedeelinen Taffy:

Myös hieman realistisemman värisiä on, tässä Gigi. Tykkään itse fantasiaväreistä ihan yhtä paljon kuin näistä luonnollisista.

Kitty Surprise Autumn on ihana! Kisujakin löytyy kaiken värisinä.Mutta ei siinä vielä kaikki! :D On olemassa myös Pony Surprise, Bunny Surprise ja Bear Surprise!

Erityisesti panda nimeltä Poppi on mielestäni aivan älyttömän suloinen <3Nämä lelut olivat super suosittuja 90-luvulla, mutta minulla ja muistaakseni kavereillanikaan ei ollut yhtään. Ehkä niitä ei myyty meidän perällä? Silloin täällä oli vielä Lelu-Tapuli, ainoa lelukauppa koko kaupungissa, mutta nykyään ei ole enää sitäkään (paitsi joku ihan uusi piskuinen lelukauppa, kaipa se on parempi kuin ei mitään?). Ostan yleensä leluni täällä Prismasta tai Säästö-Texistä, jos en tilaa netistä. Siksi on niin ihanaa päästä käymään Oulussa leluostoksilla.

Vaikka nämä lelut eivät olekaan minulle kovin nostalgisia, pidän niistä kovasti. En kuitenkaan tahtoisi maksaa kolmeakymmentä euroa kappaleelta. Jos vielä joskus löydän niitä vähän edullisemmin jostain, saatan hankkia lisää.

-Miss Chaos1 kommentti:

  1. Ihanan äitikoiran sait napattua itsellesi ♥ Enpäs tiennytkään, että näitäkin saa myös nykyään :) Ja että niitä on noin montaa lajia!

    Minä sain joululahjaksi silloin 90-luvulla tällaisen PS-äitikoiran. Sen mahasta paljastui viisi pentua, mistä olin hyvin innoissani. Edelleen kyseinen koiruli on niin rakas, että tuolla se kaapassani on tallessa pennut mahassaan ^^ Isäni oli kuulemma aikoinaan joutunut ajelemaan useampaan kauppaan ja eri paikkakunnalle ennen kuin oli tämä minun jolupukilta toivomani pehmolelu löytynyt :'D Löysin netistä kuvan samanlaisesta koirulista, minkä itse lapsena silloin sain: https://www.flickr.com/photos/28054013@N07/4959547309 (pennutkin on täysin samanlaiset tuossa, plus minulle tuli vielä pieni nukkuva poikakoira).

    Voi että, tuo kitty surprise Autumn on niin ihanan näköinen! *o* ♥♥♥

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi