keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pikku unikamu

Tulin ostaneeksi pehmo-Frankien jokin aika sitten. Minusta näistä pehmoleluista Frankie on ainoa hauskan näköinen, mutta en siltikään olisi raaskinut ostaa sitä kaupasta täyteen hintaan. Onnekseni juuri sellaisen löysin taannoin huuto.netistä käytettynä melko halvalla, ja olihan se sitten saatava omiin hyppysiin ihmeteltäväksi.


DSCN7213

DSCN7210

DSCN7215

DSCN7221

Mitä muut monsterikerääjät ovat mieltä näistä? Nythän on tullut/tulossa niitä uusia, eri näköisiä pehmoversioita, mielestäni ne ovat vielä entistäkin merkillisempiä. Ei ihan minun juttuni.

-Miss Chaos

8 kommenttia:

 1. Itse en aijo noita pehmoja hankkia, onhan ne ihan kivoja, mut ei mun juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että jos minulla olisi pieni lapsi, hankkisin sille tämmöisen tai pari, ihan vain koska aww! Ei välttämättä niinkään varttuneemman monsteri-intoilijan hommia nämä.

   Poista
 2. Suloinen :3 Itse en luultavasti hanki, kun ovat aika kalliita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden hinta on kyllä aika suolainen, ihmettelen vähän :O Sain tämän onneksi alle puoleen hintaan, mutta piti silti miettiä jonkin aikaa, viitsinkö ostaa.

   Poista
 3. Tykkään kyllä enemmän noista ensimmäisistä pehmoista (: niillä on niin söpöt nappisilmät c: itselläni ei kuitenkaan ole, koska oon käyttäny rahat mieluummin tavallisiin Mh-nukkeihin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo silmät juuri minua eniten vaivaavatkin noissa uudemmissa versioissa. Ikävän näköiset. En usko, että tulen hankkimaan toista pehmoa, eiköhän nukkeihinkin mene ihan tarpeeksi varoja +__+'

   Poista
 4. Mun mielestä osa näistä uusista on söpöjä esim. kissakaksoset. :3

  http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mYzEq21fcGZM2yW1nfO_D4w.jpg

  Ja saatan jopa ostaa ton koiran ja kissan jos tulevat joskus halvalla vastaan kun ovat niin söpöjä. x3

  http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/maj5s0Ud9noC2ompQn3vOSw.jpg

  http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mFdbbwoFsYIWyezlg0bmDfQ.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo monstereiden lemmikit toimivat pehmoleluina, Crescent on oikein soma! <3 Sen voisin harkita itsekin jonain päivänä hankkivani. Se käy hyvin järkeenkin, että juuri niista lemmikeistä tehtäisiin pehmoeläimet, mutta en vieläkään oikein lämpene itse monstereille, vaikka kisukaksoset ihan sievät ovatkin.

   Poista

Kerro ajatuksesi