tiistai 28. tammikuuta 2014

The Golden Age

Muutama kuva viime viikolta, pyörittelin jälleen Jinafirea käsissäni pohtien, miten sen kustomoisin, ja otin samalla kuviakin, vähän huonolla menestyksellä tosin. Ehkäpä tässä jonain päivänä lähtisin ulos asti päivänvalon aikoihin kuvaamaan, olisi pientä vaihtelua valaistusolosuhteisiin.

Asettelin taustaksi vanhan suuren viuhkan, jota en ole vieläkään saanut seinälle asti, ja etsiskelin tyyliin sopivaa krääsää rekvisiitaksi.

DSCN7252

DSCN7257

Jinalla päällä Picture Day Cleon asu. Sininen pukee sitä hyvin mielestäni.

DSCN7242

DSCN7248

DSCN7260


DSCN7276


Tänään sen sijaan olen käyttänyt koko päivän kahden eri kustomin parissa, hoo! En laita vielä kuvaa, vaikka naamat ovatkin valmiit, koska tilanne vaatii ompelua ja askartelua. Kerron kuitenkin, keiden kanssa tuli näpräiltyä: Ensin maalasin vihdoinkin sen keskeneräisen Scaris Lagoonan, ja sitten päätin vielä vauhtiin päästyäni ottaa käsittelyyn Basic Operetan.

Ostin myös tänään itselleni erään spesiaalin nuken synttärilahjaksi... Siitä kuvia sitten, kun annan itselleni luvan avata sen, eli oikeana päivänä tietysti (perjantai). Rattoisa päivä oli, nyt taatusti maistuu uni hyvin.


-Miss Chaos

2 kommenttia:

  1. Awws, söpöjä kuvia o u o <3
    Nää rekvisiitat takana sopii hyvin Jinafiren tyyliin, tuollaista Kiinailais henkistä, tykään :3
    Jään innolla odottamaan kahta custom neitiä & totta kai uutukaistakin, postaahhan taas pian :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! ;) Jinalle sopii hyvin nuo Cleon vaatteet owo

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi