keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

So sleepy zZzZzZzZ....

Olen pitänyt taukoa nukkeshoppailussa, ja itse asiassa en ole edes viime aikoina ollut kotona kuin lyhyitä aikoja kerrallaan, joten kustomointiprojektitkin lojuvat laatikossa. Muuttostressikin pukkaa päälle, joten ne varmaan jäävätkin lojumaan vielä joksikin aikaa.

Mutta sain silti vihdoin postissa jotain jännittävää. Uskomaton tuuri, naurettavan halpa hinta, pitkähkö odotus ja vielä postimiehen sähläys, vaan tässä se nyt on:

DSCN0600

Se kuuluisa arkku. Muistan ihastelleeni tätä joltain videolta joskus silloin, kun se oli ihan uusi juttu, ja sitten harmikseni ei tullutkaan Suomeen. En juurikaan harrasta mitään monstereiden leikkisettejä ja huonekaluja, vaikka vähän salaa himoitsen, koska ne vievät niin paljon tilaa, ja tuntuvat jotenkin... hmm... turhilta? Mutta joitakin poikkeuksia on, kuten se Ghoulian skootteri ja tämä.

DSCN0605

DSCN0607

Vinkki: Ne jutskat joilla nuken pää on aina kiinni pahvissa, yleensä ihmiset leikkaavat ne lyhyeksi ja painavat sitten törröttävät päät sinne nuken kallon sisään. Se ei ole aina tarpeen. Minä vedän hampailla ne irti, ja yleensä päänsisäinenkin osa tulee ulos kokonaisena. Pidän enemmän siitä, että saan ne pois. Joskus tosin katkeavat.

DSCN0615
Peitto, teekuppi, päiväkirja ja kynä.

DSCN0641

DSCN0645

DSCN0647

DSCN0651

DSCN0656

DSCN0664

DSCN0677

DSCN0687

DSCN0695
Yksityiskohdat ovat jälleen kauniita, kuten monstereiden tavaroissa aina.

DSCN0700

DSCN0707
Tämä on kai olevinaan jonkinlainen lukulamppu?

DSCN0710
Pöytä taittuu ja liukuu arkun sisään.

DSCN0723
Sängyn omistaja kyllä mahtuu petiinsä melko hintsusti.
Jalat jäävät hieman koukkuun ja päälaki on sängynpäädyssä kiinni.
Ei taida olla kovin mukava nukkua siellä.

DSCN0737

DSCN0748
Käyttöohjelappusesta selvisi, että myös Count Fabulous nukkuu täällä, sille on oma paikka.
Vaikka lemmikkiä ei tässä paketissa tullutkaan mukana.

DSCN0752
Myös Draculauran kallisarvoiselle päivänvarjolle on pidike, sellaistakaan ei kyllä tullut sängyn mukana.
Onneksi minulla oli lepakko ja varjo ennestään.

Kyllä, kuvien taustalla on paljon kummaa roinaa. En voi edes syyttää muuttokaaosta, koska minulla lojuu aina kummaa roinaa siellä täällä.Asuuko kukaan lukijoistani Oulun seudulla? Muutan Liminkaan, ja olen tuuminut, voisiko Oulussa pitää joskus nukkemiittiä, sehän saattaisi olla hauskaa. Järjestäisin, jos innokkaita harrastajia löytyisi. Vaikka uskoakseni suurin osa onkin minua aika paljon nuorempia, tulen kuitenkin hyvin juttuun kaiken ikäisten kanssa. Millähän tavalla saisin viestin kulkemaan laajemmalti harrastajien piirissä, jotta paikallisia löytyisi?-Miss Chaos

6 kommenttia:

 1. oii, onnea uutukaisesta;33

  vitsi, oulu on mulle ihan liian kaukana :/ nyt harmittaa! mutta jos jonkin miittipostauksen teet niin mainostella sitä kyllä voin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^

   Hö :/ Ehkä sielläpäin voisi olla joku sinun oma pikkumiittisi? Mainostus olisi hienoa, katsotaan sitten kun olen asettunut tuossa vähän syksymmällä uuteen asuinpaikkaan!

   Poista
 2. Hei, näin sinusta unta pari yötä sitten :o Ööm en enää muista sitä hyvin, mutta taisit kutsua minut ja pari muutakin tyyppiä yökylään :'D Isäsikin taisi olla siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Miekin näen monesti unia ihmisistä joita en varsinaisesti tunne, jostain nettityypeistä tai random koulukavereista jne, se on hassua :D Sellainen miitti olisi hieno, jossa mentäisiin minun isän luo sinne maatilalle kauas metsään x)

   Poista
 3. Tuo setti on ihana!!! Haluaisin sen myös! No ehkä joskus.

  Asun jossain sielläpäin. Ylivieskan lähellä. Joten pääsisin suht kätevästi Ouluun. Mutten ole koskaan käynyt siellä. Enkä osaa liikkua siellä. Mutta miittaus olisi kivaa ja vaihteeksi miittejä tänne pohjoiseenkin! Ehkä voisit kehottaa kaikkia kyselemään blogeissaan. Itsekkin voisin kysellä jahka kerkeän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tämä setti ole käymässä jo vähän harvinaiseksi? En mitenkään ymmärrä, kuinka sain sen niin halvalla o_O Mutta ah niin ihana arkku! <3

   Jos Oulumiittiin tulisit, voisin tulla sinua vastaan juna- tai linja-autoasemalle, ne ovat niin kätevästi siinä kaiken lähellä. Onneksi ei ole niin hirveän iso kaupunki, ja mie osaan kuitenkin jo joten kuten siellä kulkeakin :D

   Poista

Kerro ajatuksesi