sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Super sweet

Mattel on totisesti pistänyt merkille, kuinka muodikkaita pastellivärit nyt ovat.

Tässä lemppareitani uusista julkaisuista, joita tosiaan nyt satelee paljon:

Aivan erityisesti tämä Twyla vei sydämeni!
Jätänpä sen New Scaremester Twylan sitten hankkimatta...
Onneksi satun tykkäämään pastelleista, ei haittaa minua! Vaikka toisaalta toivon, että Riverin ulkonäössä olisi enemmän sukunäköä, mustaa ja synkkyyttä siis. Ainakin viitta on hieno, ja luurankoraajat toteutettu todella jännästi.

Huomatkaa myös uudenlaiset ständit, joiden avulla leijutaan ilmassa.Sananen vielä VandalastaOn erittäin tärkeää, erityisesti lapsille, että mediasta löytyy hahmoja, joihin samaistua. Liian usein piirretyissä ja leluissa ja telkkarissa ja kirjoissa ja kaikessa on vain valkoisia, laihoja, samanlaisia "täydellisiä" ihmisiä. Koko Monster High:n idea on juhlia erilaisuutta, hyväksyä itsensä ja luoda mahdollisimman paljon vaihtelevaa porukkaa, missä onkin onnistuttu hyvin (vaikka no, kaikki hahmot ovat kyllä laihoja). Jo kerran aikaisemmin on webisodissa nähty invalidi hahmo, merenpoika, joka istui pyörätuolissa. Nyt saadaan invalidi nukke, jolla on tekojala. Se on ihan hemmetin tärkeää, samoin kuin vaikkapa tummaihoisten hahmojen tekeminen, sitä on vain tällaisen normiin kuuluvan vaikea käsittää. Ajatelkaa lasta, jolla on tekojalka, näkemässä tämän nuken kaupassa. Kuinka monta itsensä kaltaista ihmistä se lapsi on mediassa nähnyt elämänsä aikana?

Siis suuri kiitos ja kunnia Mattelille tästäkin.Lukijoiden mielipiteitä uusista julkaisuista? Lemppareita?

-Miss Chaos

4 kommenttia:

 1. Vandala ja Haunted Twyla on minunkin mielestäni aivan uskomattomia tapauksia, päätyvät ehdottomasti Must Have -listalleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Twyla näyttää hurmanneen aika suuren osan monsteriharrastajista, ainakin tumblr:n perusteella. Eikä ihme <3 Vandalasta en ole itse vielä varma, täytyy nähdä parempia kuvia ensin.

   Poista
 2. Vandala, River ja Twyla on kaikki kyllä niin ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se uusi Rochelle joka tulee Garrotin kanssa! <3 Niin hattarainen tukka, oih.

   Poista

Kerro ajatuksesi