lauantai 14. maaliskuuta 2015

I'm in luck

Vähän paremmat kuvat olisi voinut ottaa, mutta halusin vain tulla heti leuhottamaan, kun ensimmäistä kertaa ikinä oli monsterionnea kirpparilla! Ja vieläpä täällä tuppukylän pikkukirpparilla. Siellä oli Basic Frankie, jota en ostanut, koska minulla on se. Tosin minulla on se uudelleenjulkaisu, ja myynnissä taisi olla vanha versio.

Ostin kuitenkin Basic Lagoonan! Mukana tuli kaikki korut, asu, ständi ja harja. Lemmikki ja kengät puuttuvat, mutta ei ole suurensuuri menetys (ja eikö tällä kuuluisi vielä olla joku kukka päässä?). Selässä lukee 2008. Lienee joltain lapselta, en usko, että keräilijä veisi tuonne kirpparille ja niinkin halvalla kun vähän harvinaisempi nukke. Mutta jalkaevät ja korut ovat edelleen kuminauhoilla nukessa kiinni, ja huppu niillä pienillä tageilla kiinni päässä. Vaatteita ei siis ole koskaan vaihdettu. Ihmettelen tätä vähän, jos lapsella kumminkin ollut leikeissä..? Tukka minulla vähän hirvittää, pakko irrottaa huppu ja kurkistaa liimatilannetta.

Siellä oli myynnissä toisessa pöydässä myös aika upeita Barbien huonekaluja, mutta vähän hintavia kuntoonsa nähden, niin en raskinut ostaa.


Siinäpä näitte samalla vähän kirjahyllyni sisältöä.


Oletteko koskaan löytäneet kirppareilta monstereita?

-Miss Chaos10 kommenttia:

 1. Ai että mikä löytö, kelpais kyllä mullekin. Tuli kyllä hyvä mieli sun puolesta, on kiva nähdä kun joku löytää jotain siistiä :) Ehkä itsekin vielä joskus löydän basic Lagoonan.
  Mun paras löytö taitaa olla basic Holt kaikkine kamoineen hintaan 25€, sisälsi postikulutkin. Tosin se oli toiselta keräilijältä, en ole vielä yhtäkään monsteria kirppiksellä nähnyt vaikka tuossa meidän vieressä onkin jättikirppis, josta löytää yleensä vaika mitä... Onko MH sitten oikeasti niin suosittu ettei niitä päädy kirppiksille asti melkein ollenkaan? Vai onko joku siellä aina haukkana paikalla ostamassa monsterit pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit on ylipäänsä aarreaittoja, ja kun käy usein ja koluaa tarkasti joka paikan, löytää taatusti tosi upeita juttuja. Aah kirpparit <3

   Uuu aika hyvä diili kyllä tuon Holtin kanssa! Joskus onni potkaisee ^^ Minusta tuntuu että monsterit on vielä niin "in" että eivät ole päätyneet kirppareille. Mutta ne ovat olleet kaupoissa jo aika monta vuotta, ehkäpä kohta puoliin jo lapset alkavat kyllästyä ja innostua jostain muusta?

   Poista
 2. Ihana Lagoona!! jännää että muut löytää vaikka mitä juttuja kirppareilta ja mä en melkein ikinä löydä mitään (varsinkaan nukkeja:D)

  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparien kiertely on kiinni pitkäjänteisyydestä ja tarkasta silmästä yhtä paljon kuin tuuristakin. Yleensä jos olen kauan aikaa jotain tiettyä asiaa etsinyt, löydän sen lopulta kirpparilta halvalla. Pitää vain jaksaa etsiä ja kiertää kirppareita ja kaivella joka nurkka läpi. Mutta monstereita ei kyllä vielä kirppareilla näy. Ehkä parin vuoden päästä.

   Poista
 3. Mahtava löytö, kiva kun osu kohdalle! :)
  Itse olen hyvin harvoin törmänny monstereihin kirppiksillä, vaikka paljon käynkin. Nekin poloiset mitä on sattunut silmään ovat aina olleet niin hirvittävässä kunnossa (tai alastomia yms.) että pöytiin ovat jääneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kun tuo Basic Lagoona ei ole minua suuremmin miellyttänyt koskaan, mutta nyt kun sitä katselen, niin oooh sehän on aivan ihana! Näin käy aina kun näkee nuken livenä :D

   Mie näin nyt tosiaan ihan ekaa kertaa monstereita. Nykyään esim My Little Ponitkin on niin haluttua keräilykamaa, että kirppareilta ei enää löydy. Sen sijaan Bratzeja on joka pöytä pullollaan, kun alkavat selvästi olla lasten mielestä menneen talven lumia.

   Poista
 4. Oi kuin hieno löytö!! : D
  En oo varmaan ikinä nähny monstereita kirppareilla! ó__ò'''''
  Joskus krppiksillä on näkyny barbieita ja niille vaatteita, ja samoin bratzien vaatteita ja nukkeja, mut hirmut ei ilmeisesti päädy sinne tai sitten ne on tosi kiertävää tavaraa ja ei kauan hyllyillä notku. :''>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bratzien vaatteet on kumminkin monesti ihan käyttökelpoisia monstereillekin, jos sattuu hienoja löytymään. Ja Barbien huonekalut tietysti. Lelulootat pitää aina tutkia kunnolla läpi kirppareilla, voi löytää aarteita :D

   Poista
 5. Todella upea löytö! Ja vielä noin hyvässä kunnossa! Onnittelut :)

  Monstereita löytää mielestäni todella harvoin kirppikseltä... harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän onnitteluista :D Ihmettelen kyllä tuota kuntoa, että mistä tämä nukke on oikein tullut. Ei lapset ole tuollaisia super tarkkoja leluistaan. Ellei sitten joltain juuri ja juuri liian vanhalta lapselta, joka ei enää kehtaa leikkiä koska "nooloo" x)

   Huuto.netissä on kumminkin aika usein käytettyjä monstereita varsin edullisesti, siellä tekee löytöjä!

   Poista

Kerro ajatuksesi